Actualitate

Emi de la „Noaptea Târziu” s-a căsătorit cu logodnica sa! Primele imagini de la eveniment

Publicat: 07 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emi de la Noaptea Târziu s-a căsătorit cu logodnica sa Primele imagini de la eveniment
Emi este primul component al grupului „Noaptea Târziu” care a renunțat la burlăcie

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita sa, Mădălina, s-au căsătorit după o relație de trei ani, într-un cadru restrâns, alături de familie și câțiva prieteni. Printre invitați s-au aflat și viitorii nași, Cosmin și Eliza Natanticu, de care îi leagă o prietenie strânsă. De menționat că Emi de la „Noaptea Târziu” și Mădălina vor face petrecerea de nuntă în data de 11 iunie.

Emi este primul dintre cei trei componenți ai grupului „Noaptea Târziu” care a renunțat la burlăcie. Acesta și iubita sa, Mădălina, s-au căsătorit marți, 6 iunie, într-un cadru restrâns, alături fiindu-le cele mai dragi persoane din viața lor! Cei doi îndrăgostiți au spus „DA” în fața ofițerului stării civile, urmând ca la sfârșitul săptămânii să facă nunta.

Emi de la „Noaptea Târziu” și Mădălina s-au căsătorit

Emi de la „Noaptea Târziu” și Mădălina sunt împreună de trei ani și se iubesc la fel ca în prima zi. Cei doi îndrăgostiți au spus „DA” în fața ofițerului stării civile și au publicat deja câteva imagini de la fericitul eveniment. Colegii de trupă ai lui Emi au fost și ei prezenți la cununia civilă, dar și alți prieteni ai tinerilor proaspăt căsătoriți.

Emi Popescu și Mădălina s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt acum trei ani, iar Emi și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu un an, prin intermediul unei emisiuni de televiziune. Acum, cei doi au devenit soț și soție și radiază de fericire. Tinerii proaspăt căsătoriți au ales să se cunune într-un cadru restrâns, alături de familie și de câțiva prieteni apropiați. Bineînțeles, cei doi colegi de trupă ai lui Emi nu puteau lipsi. Cuza și Cucu i-au fost alături prietenului lor în această zi importantă din viața sa și i-au urat „Casă de piatră”.

„E oficial, unul din «ăia 3 de la Noaptea Târziu» a spus «DA». Felicitări, dragilor! Casă de piatră. Eu…tot #singurCuc”, le-a transmis Cucu Gram tinerilor însurăței, printr-o postare pe pagina sa de Instagram.

Emi de la „Noaptea Târziu” și Mădălina au nași celebri

Frumoasa soție a lui Emi a ales să poarte la cununia civilă o salopetă albă, cu o fundă supradimensionată la spate și câteva detalii aurii în partea de sus, la care a asortat o pereche de sandale roșii, iar buchetul a fost compus din trandafiri albi. Emi a optat pentru un costum crem, lejer și s-a asortat perfect cu jumătatea sa.

Emi și Mădălina au fost acompaniați în fața ofițerului stării civile de nașii lor, Cosmin și Eliza Natanticu, de care îi leagă o prietenie strânsă. În urmă cu ceva timp, Emi mărturisea că între soția sa și Eliza Natanticu a existat o conexiune încă de când s-au cunoscut. De asemenea, Emi a mai povestit că el și Mădălina plănuiesc o petrecere de nuntă pe cinste, care va avea loc în data de 11 iunie.

„Mădălina a avut cu Eliza o conexiune de la început, ea nefiind cu noi în Asia și neștiind ce ne-am hârjonit noi pe-acolo. Și eu când am auzit că trebuie să-i pup mâna lui Natanticu am zis ce am făcut greșit în viață?! La muzică populară, ea a ales pentru zona Moldovei, eu zona Olteniei. Doamna Laura Lavric pe partea de muzică populară din Moldova și Valentin Sanfira pentru Oltenia. Mădălina a mai ales un band, Nicoleta Oancea cu trupa. Dar o să cânte și Connect-R”, a dezvăluit Emi Popescu.

Adauga un comentariu