Sport

Eșec pentru CS Politehnica Iași în Liga Națională de Rugby! CS Năvodari a plecat cu toate punctele din Moldova

Publicat: 02 mai 2022
Jucătorii echipei de rugby CS Politehnica Iași
CS Politehnica Iași a pierdut în etapa a doua a Ligii de Rugby jocul de pe teren propriu în compania CS Năvodari

CS Politehnica Iași a suferit o înfrângere pe teren propriu în Liga Națională de Rugby, într-o partidă disputată la finalul săptămânii trecute pe stadionul Tepro din municipiul Iași. CS Năvodari a reușit o victorie în deplasare, după o partidă destul de echilibrată

Etapa a doua a Ligii Naționale de Rugby a adus un eșec pentru echipa CS Politehnica Iași. Într-o partidă disputată sâmbătă, 30 aprilie 2022, pe stadionul Tepro, CS Politehnica Iași a pierdut în fața CS Năvodari cu scorul de 17-20 (12-17). Partida a contat pentru etapa a doua a ligii de rugby, Grupa B.
Jocul a fost unul destul de echilibrat în compania vicecampioanei ultimelor două ediții ale Ligii de seniori. Partida, desfășurată pe un teren destul de greu, a ținut spectatorii cu sufletul la gură, evoluția scorului fiind destul de strânsă.

CS Politehnica Iași a pierdut meciul de acasă cu vicecampioana CS Năvodari

Victoria de la Iași este cea de-a doua reușită pentru cei din Năvodari de la începutul noii ediții de campionat. Ieșenii au deschis scorul prin închizătorul Peter Chiriac, care a marcat un eseu în minutul 11. Ulterior, echipa din Năvodari a replicat prin Gabriel Părălește, care a egalat la 5. Tot el a primit, în minutul 22, cartonaș galben. În minutul 25, aripa Albert Stiopei a semnat o nouă încercare pentru Năvodari, iar talonerul Mihai Comănici a transformat. 12 la 5 pentru Năvodari. Cu șapte minute înainte de final, mijlocașul la grămadă de la Năvodari, Mădălin Mihalache, a marcat un nou eseu. În ultimul minut de joc al primei reprize, Peter Chiriac (CS Politehnica Iași) a semnat și el dubla, Sergiu Michiduță a transformat și a stabilit scorul pauzei CS Politehnica Iași – CS Năvodari 12-17.

Joc echilibrat pe arena Tepro din Iași

Primele puncte ale reprizei secunde au fost marcate din lovitură de pedeapsă, în minutul 61, tot de talonerul Mihai Comănici. Alexandru Văman (CS Politehnica Iași ) a adus ultimele puncte ale partidei prin eseul din minutul 64, astfel încât jocul s-a încheiat cu scorul de 17-20 pentru dobrogeni. Talonerul Mihai Comănici de la CS Năvodari a fost desemnat și jucătorul partidei.

CS Politehnica Iași a evoluat în următoarea componență: Lucian Dinu, Claudiu Popovici, Cătălin Platon, Valentin Vasilache, Dragoș Giușcă, Nicu Baboiu, Narcis Holbocianu, Peter Chiriac, Alexandru Vaman, Sergiu Michiduță (căpitan), George Neagu, Florin Curcan, Vlad Bălan, Marius Chiriac, Alexandru Matveev. Rezerve: Sergiu Goncear, Mihai Stanciuc, Bogdan Matei, Andrei Fanariu, Petronel Araritei, Alin Nicuță, Irinel Gafița și Ciprian Husdup. După primele două etape disputate în cadrul Ligii Naționale de Rugby, Grupa B, Politehnica nu a acumulat niciun punct. Următoarea partidă a ieșenilor va avea loc pe 7 mai 2022, în deplasare cu RC Bârlad, în vreme ce CS Năvodari va întâlni pe teren propriu pe CSA Steaua.
Comentarii
Adauga un comentariu