Magazin

ESX – o aplicaţie pornită din IAŞI ajunge să aibă succes în toată ţara

Publicat: 01 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ESX - o aplicaţie pornită din IAŞI ajunge să aibă succes în toată ţara

Un antreprenor din Iaşi a lasat ESX – aplicaţia prin care ajută oamenii să meargă la sală mai simplu, mai rapid şi mai ieftin.

Sistemul e gândit astfel încât să cumperi un abonament online cu care poţi intra la orice sală de fitness vrei.

“Până acum feedback-ul clienţilor este extraordinar. Peste 91% din ei revin după primul abonament cumpărat. Ne-au transmis că merg la sală mult mai simplu, mult mai uşor şi mai ieftin. Până acum avem peste 30 de săli partenere din Iaşi, iar aplicaţia a fost folosită de peste 15.000 de clienţi. În ultimele trei luni am deschis şi în alte 5 oraşe din ţară. Acum avem din toate oraşele aproximativ 90 de cluburi de fitness partenere. Tocmai am aniversat 2 ani de activitate, iar pentru acest an încasările vor depăşi jumătate de milion de euro. După dezvoltarea naţională va urma dezvoltarea pe piaţa internaţională“ a declarat Andrei Trofin, fondatorul sistemului ESX.

Antreprenorul a gândit această soluţie în urma propriilor experienţe şi din dorinţa de a merge mult mai uşor la o sală de fitness.

Majoritatea clienţilor ESX întâmpină şi ei aceleaşi probleme:

  • nu îşi găsesc o sală apropiată,
  • nu îşi găsesc activităţi pe care le plac,
  • le e frică să piardă bani dacă nu o să-şi folosească abonamentul,
  • şi mulţi nu ştiu dacă o să le placă sala la care merg.

Tocmai de aceea nu vor sa se lege de un abonament. 

Aici intervine ESX, sistemul creat de fondator prin care clienţii au practic opţiuni nelimitate, pot să meargă în fiecare zi la orice sală doresc. 

“M-am gândit mult şi bine dacă să merg şi eu la sală ca prietenele mele. Sunt mult mai pretenţioasă, dar adevărul este că mă şi demotivez uşor. Ce fac dacă nu o să am timp să merg la sală? Dau banii pe o lună, mă duc o dată, de două ori şi mi-e teamă să renunţ. Mereu mi-am zis că mă apuc de la începutul lunii, dar sinceră să fiu, nu am avut timp să stau să caut săli şi să mă uit ce clase au fiecare. Mi-a plăcut când am găsit aplicaţia ESX online, erau toate sălile la un loc şi am putut să fac o comparaţie în câteva minute. După ce am mers prima oară cu ESX la sală, am zis că e cel mai tare lucru… “ afirmă o clientă ESX. 

În doar câţiva paşi simpli, experienţa în sine a devenit cu mult mai uşoară:

–        achiziţionarea online a unui abonament

–        descărcarea aplicaţiei

–        şi scanarea unui cod la intrarea în sală. 

Totul este Simplu. Rapid. Mai Ieftin, care este de fapt şi motto-ul companiei.

După cum spune şi fondatorul, sistemul funcţionează în proporţie de 90% singur punându-se accentul mult pe automatizare.

Dintre studiile efectuate la Universitatea Georgia s-a constatat că persoanele sedentare care au terminat un program de mişcare, s-au simţit mai puţin obosiţi comparativ cu cei care nu au apelat la program. Prin ESX se oferă posibilitatea nu doar de a te menţine în formă, ci şi cea de creştere a nivelului de încredere că se poate avea success, dar şi de respect faţă de sine.

Această iniţiativă a fost apreciată şi de cei din cadrul Concursului Internaţional “Start-up of The Year” unde business-ul ESX s-a clasat în top 15 cele mai bune startup-uri din România. 

Pe AbonamenteSali.ro se poate găsi abonamentul la preţul de 110 Lei/lună. În plus, dacă utilizatorul are nevoie de o pauză, există chiar şi opţiunea Hold care poate fi folosită câtă vreme este necesar, pentru a reveni apoi în forţă.

Esenţa sistemului este cuprinsă în faptul că acelaşi abonament permite accesul la toate sălile de Fitness & Gym partenere nu doar dintr-un singur oraş, ci din întreaga ţară. Surprinzător, şi activităţile sportive pot fi îmbinate, astfel încât astăzi se poate opta pentru yoga, mâine pentru fitness, saună sau altele.

Clienţii au numeroase beneficii precum câştigare de timp prin mersul la cea mai apropiată sală; de bani, având în vedere că abonamentul este redus comparativ cu media unui abonament obişnuit şi nu în ultimul rând, primesc sfaturi periodic despre dietă, alimentaţie, antrenamente, organizare, sau motivaţie, toate acestea, inclusiv aplicaţia de mobile fiind uşor accesibilă pe AbonamenteSali.ro

 

Dacă eşti în Iaşi, cu abonamentul ESX poţi merge la: Body Line Gym, Endorfine, Raf Gym, Dietis, Aerobic cu Dana, SanGym, Fantastic Fit…şi lista continuă pe abonamentesali.ro

 

Adauga un comentariu