Local

Exclusiv! Cine sunt cele trei persoane reţinute de DIICOT pentru trafic de droguri. Ce au decis magistrații – UPDATE

Publicat: 06 mart. 2020

Procurorii DIICOT împreună cu BCCO au organizat un flagrant. Mascaţii l-au săltat pe un patron de firmă, dar şi doi complici. Acuzaţiile suunt grave. Inculpatul efectua curse regulate pe ruta Romania-Scoția şi transporta, conform procurorilor, droguri.

UPDATE: Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de procurorii DIICOT, pe numele lui Cristinel Nicușor Vasiliu și al lui Bogdan Marian Ababei. În schimb, instanța a dispus în cazul Marianei Vasiliu au dispus măsura arestului la domiciliu.

Știrea inițială

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Vasiliu Cristinel Nicușor, Vasiliu Mariana (soţ şi soţie) şi a lui Ababei Bogdan Marian, şoferul care transporta cocaina.

Menţionăm faptul că la data de 04.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO – Iași au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului Vasiliu Cristinel Nicușo și a soției sale, inculpata Vasiliu Mariana, imediat după ce aceștia au încercat să comercializeze cantitatea de 1,025 kilograme de cocaină, pe raza municipiului Iași. Tot data de 04.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO – Iași au efectuat 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sumele de 2.100 de lei şi 42.800 de lire sterline și trei autoturisme şi autoutilitare, ce ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor.

FOTO VIDEO AICI

Comentarii
  • Voi furati 1 kil de coca, mai ratatilor!!! Dinte Costel de la Micedu, Iasi-Popricani fura cite un autocar din Germania!!! Jmeker, nu?

  • Dinte e unul, are valoare…are sageti. Autocarul din Germania l-a furat cumnatul Laurentiu Mandachi, mecanicul fara contract de munca Bumbu Petrica, soferul Turca Nicolae. Dom’ Dinte statea se servea capsunica la garaj!!!

Adauga un comentariu