Titlurile zilei

Exclusiv! Povestea lui Johny Chass, „șmecherul” care a declarat război Poliției din Iași! Ce l-a supărat atât de mult pe „tatuatul cu Mercedes decapotabil” – FOTO, VIDEO

Publicat: 24 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un individ care a fost sancționat de polițiști pentru că nu a respectat legea a început să-i atace pe oamenii legii pe Facebook. După ce le-a declarat război și a instigat la violență, s-a trezit cu mascații pe cap. Șmecheria individului a dispărut brusc, iar noaptea și-a petrecut-o în arest

Nicușor Moldovanu sau Johny Chass, așa cum se autointitulează un individ cu apucături „mafiote” la nivel de Hârlău, a fost vizitat ieri de mascați. În vârstă de 28 de ani, se laudă cu 1,80 m înălțime și 110 kilograme. Folosește un Mercedes vechi, dar decapotabil, iar de profesie este „șmecher”. Prin Hârlău, Johny spune în gura mare că e țigan și se mândrește cu asta. De înțeles până la un moment dat. Peste noapte, Nicușor a declarat însă război Poliției. Motivul? Este foarte simplu. Șmecheria nu se pupă deloc cu respectarea legii, iar un șmecher adevărat trebuie să aibă de-a face neapărat cu Poliția.

Trecând peste toate aceste aspecte, în rândurile de mai jos, reporterii BZI vă vor relata cum a ajuns Nicușor să se trezească ieri dimineață cu mascații pe cap. Totul avea să înceapă pe data de 7 aprilie la Hărlău. Atunci, Nicușor a ieșit din casă și a mers către o stație Peco să-și cumpere țigări. Cum un șmecher adevărat nu are nevoie de declarație pe proprie răspundere în această perioadă, Nicușor s-a gândit să aplice regulile nescrise ale șmecheriei. A intrat în Peco, și-a cumpărat țigări, dar când a ieșit a fost așteptat de un echipaj de poliție care verifica dacă cetățenii respectă legislația în vigoare. Scos din sărite de faptul că oamenii legii și-au permis să-l ia la întrebări, Nicușor le-a spus că nu are declarație și i-a „rugat” pe polițiști pe un ton deloc pașnic să-l amendeze.

„Anunț important pentru toți frații mei”

Polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională, iar Nicușor s-a urcat la volan și a demarat în trombă. De regulă, la fiecare stație Peco, la ieșire, există un indicator rutier. În majoritatea cazurilor există indicatorul „STOP”, așa cum există și la stația din Hârlău, unde a mers individul după țigări. Nicușor s-a gândit să le arate polițiștilor cum e treaba cu șmecheria și a trecut de indicator în viteză, fără să-l respecte.

Polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase încercând să-l oprească. Nicușor nu a oprit și a gonit în trombă până acasă, cu Poliția pe urme. În fine, acel episod s-a terminat, însă Nicușor s-a jurat să se răzbune pe polițiști. Cum a făcut asta? La fel ca orice șmecher care se respectă, Nicușor a apelat la Facebook. Acolo a făcut mai multe postări și a publicat și filmulețe în care îi înjură și îi amenință pe polițiști. Mai mult decât atât, instigă la violență împotriva oamenilor legii spunând că-și cunoaște foarte bine drepturile.

„Anunț important pentru toți frații mei și pentru toți care se consideră frații mei, suntem într-o situație de caca, statul și poliția nu mai sunt de partea noastră, vreau unirea a tuturor fraților până la moarte vreau ca acum ăn aceste momente să fim alături și să ne căutăm dreptate, vreau să arătăm ce înseamnă familie celor ce ne seamănă adică a omenirii, pentru că cei ce credem noi că ne sunt siguranță și protecție, nu mai există. Vrem dreptul la libertate vrem dreptul la o veață liberă fără să ne oblige statul la ce vrea p..a lor. Rog ca toți care sunteți alătur de mine să comentați sau să dați un like”, se arată într-o postare pe care reporterii BZI au copiat-o cuvânt cu cuvânt de pe contul de socializare a lui Nicușor.

Nu a dus pe picioare lupta cu polițiștii

Trecând peste textul aproape indescifrabil, ideea în sine este că Nicușor Moldovanu instigă la violență împotriva oamenilor legii. În postările și filmulețele sale își arată disprețul față de polițiști și nu ezită să îi atace. Având în vedere toate aceste manifestări ale bărbatului, polițiștii au intrat pe fir, iar sub coordonarea procurorului de caz, ieri la Hârlău au fost descinderi. Mascații din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) au intrat peste cel care le-a declarat război polițiștilor. În fața mascaților, Nicușor nu a mai fost la fel de vocal. A aflat ieri-dimineață că este cercetat într-un dosar de ultraj, un dosar ce s-ar putea finaliza cu ceva ani de pușcărie.

Desigur, nu ar fi o problemă prea mare pentru că orice „șmecher” care se respectă și pozează în interlop trebuie să treacă și la „mititica”, dar parcă să intri la pușcărie pentru niște postări pe Facebook e destul de rușinos. Cât mai era în libertate, pe Facebook, Nicușor s-a lăudat cu tatuajele sale și i-a îndrumat pe polițiști să se tatueze din cap până în picioare, să devină și ei șmecheri, așa cum este el deja. Nicușor a fost reținut ieri pentru 24 de ore și urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat cu propuneri legale.

Adauga un comentariu