Local

EXCLUSIV! Prima reacție a studentului care a ameninţat cu moartea un profesor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza – VIDEO

Publicat: 03 iun. 2020
student ameninta profesor cu moartea

Reacţie de ultimă oră din partea studentului care a ameninţat cu moartea un cadru didactic din Universitatea ””Alexandru Ioan Cuza””. Studentul Cerbu Cristi a postat un clip pe pagina personală în care îşi cere scuze pentru gestul necontrolat pe care acesta l-a făcut

Im cer public scuze faţă de profesor! Totul a fost o glumă. Mi-am dat seama prea târziu că e exagerată

Studentul a postat un clip în care îşi cere scuze pentru situaţia dificilă pe care a creat-o. Cerbu Cristi, student în cadrul UAIC, Facultatea de Informatică, vorbeşte în clip despre faptul că intenţia lui nu a fost aceea de a-l omora pe profesor:

”As dori să vorbesc despre articolul ce circula în presă. Îmi pare foarte rău pentru neplăcerile create. Aş dori să îmi cer scuze faţă de universitate şi domnul profesor. Îmi pare rău că situaţia a degenerat atât de mult, videoclipul a fost considerat de mine un pamflet, dar apoi am realizat că e prea mult, şi situaţia e una gravă. Aş dori să îmi cer încă odată scuze pentru tot ce am făcut. Nu sunt o astfel de persoană, tot ce am făcut a fost considerată o glumă, dar mi-am dat seama că e prea târziu şi ca situaţia a degenerat. Îmi pare rău pentru acest lucru şi îmi cer scuze domnului profesor şi universitatii” explica studentul Cerbu Cristi.

UPDATE 3 IUNIE 13.27. Studentul Cerbu Cristi a fost exmatriculat. Conducerea Facultății de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza a decis să îl ematriculeze pe student.

Studentul l-a ameninţat cu moartea pe drd. Abel-Albert Policiuc

Filmare de groază cu studentul Cristi-Mădălin Cerbu, care-și amenință cu moartea un profesor, respectiv pe drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași. În clip apare studentul Cristi-Mădălin Cerbu cu un cuțit în mână și proferând amenințări groaznice. „Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cerbu. Detalii si VIDEO AICI

Drd. Abel-Albert Policiuc depune plângere penală pe numele studentului

Drd. Abel-Albert Policiuc a hotărât, în urma ameninţărilor, să depună o plângere penală pe numele studentului în cauză. Drd. Abel-Albert Policiuc se va deplasa in afara localitatii si depune o plângere penală pentru ameninţări cu moartea. Studentul va fi, cel mai probabil, exmatriculat de la Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza.

 

Comentarii
  • mai baietica , tu te credeai in spatele blocului unde te dai tu mare pe malu dunarii ? uaic nu e sat fara caini in care orice baietas cu cosuri se da rotund si ameninta cadrele didactice . imi pare rau sa te anunti ca nicio fac din iasi nu te va mai primi in veac si pururea amin. esti deja dat in consemn . schimba trinu , incearca la dunarea de jos pana nu afla si aia ca acolo mai sunt smecherasi din astia . cu iasul -gata . degeaba schiauni

  • Nu mai poti face o caterinca ca iti fac cheie baietii. Smecheri cu parfum de dama aia de dau in gat pentru cacaturi de astea, de parca se ducea asta cu sataru sa-i taie gatu… Numai catei in facultatile astea.

  • da ce esti tu bai tzaca ? priministru ? sa anunti pe fb si sa dai comunicate ? esti un neica nimeni aici in iasi . nu merge , nu-i frumos . la tine acasa poti sa faci cat vrei figuri , acishilea la iasi , mai cu manusi mai cu alea daca vrei o bucatica de paine. ce-i pasa lui dl Policiuc de scuzele tale ? , ce sa faca cu ele , fix 0 lei. tipul e serios si corect si are o cariera in fatza , si ce e mai important are credibilitate , il cunosc profii a fost student de top , un student model . f bine ca te exmatriculeaza , nu au nevoie de asociali ca tine.

Adauga un comentariu