Titlurile zilei

Execuție în stil mafiot la Iași! Și-a împușcat vecinul cu pistolul în gât pentru că i s-a cerut să dea muzica mai încet! Totul s-a întâmplat în „buricul târgului”!

Publicat: 31 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Execuție în stil mafiot la Iași Și-a împușcat vecinul cu pistolul în gât pentru că i s-a cerut să dea muzica mai încet Totul s-a întâmplat în buricul târgului
În cazul în care amendamentul dat de PNL ar fi aprobat, pacienții nevaccinați ar trebui să-și plătească singuri spitalizare în cazul în care sunt infectați cu COVID-19

Un individ a fost trimis la pușcărie de judecători, după un incident extrem de grav care a avut loc într-un imobil din Iași. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Daniel Ionuț Ionescu la 2 ani de pușcărie, pentru lovire sau alte violențe. Culmea, judecătorii au decis să-i înapoieze individului diverse arme descoperite de mascați la perchezițiile efectuate la domiciliul lui. Scandalul a izbucnit după ce un vecin, deranjat de muzica dată la maximum de agresor, i-a bătut la ușă, pentru a-l ruga să dea volumul mai încet

Un individ din Iași a fost pedepsit de judecători, după ce și-a împușcat vecinul în gât! Bărbatul venise să-l roage să dea volumul la muzică mai încet! După percheziții, mascații au descoperit un adevărat arsenal în casa agresorului! În urma incidentului extrem de grav, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Daniel Ionuț Ionescu la 2 ani de temniță, pentru lovire sau alte violențe. În plus, individul a fost obligat să-i achite victimei sale suma de 4.000 de lei, drept daune morale. Culmea, judecătorii au decis să îi înapoieze agresorului arsenalul descoperit de oamenii legii.

„Instanța dispune confiscarea pistolului airsoft marca Umarex Walther T4E HDR50, de calibrul 50, cu încărcător și 6 bile, reprezentând bunul folosit la comiterea infracțiunii. Dispune restituirea către inculpat a următoarelor bunuri: două macete, o secure, un box tip pumnal negru, un box argintiu, o pușcă tip shotgun cu două țevi scurte, un pistol Umarex, strike systems, un box tip pumnal argintiu, un box de culoare neagră, un baston telescopic de 50 cm, cu husă, o pungă cu bile inscripționate «Training for engagement», o cutie cu bile cu inscripția «50 balls rubber», o pușcă ASG TAC 6, un pistol de 30 cm fără inscripție, cu încărcător detașabil, un pistol ASG, o pușcă MFG by G&G, o pușcă Combat Machine și un baston telescopic cu lungimea de 65 cm”, au menționat magistrații ieșeni.

Sentința nu e definitivă, putând fi contestată.

Daniel Ionuț Ionescu, acuzat de anchetatorii ieșeni că și-a împușcat vecinul în gât

Procesul ieșeanului Daniel Ionuț Ionescu (38 de ani) a început pe 24 februarie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de lovire sau alte violențe. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv.

„Pe 1 februarie 2020, în jurul orei 9:30, inculpatul a împușcat-o în zona gâtului pe persoana vătămată cu un pistol de tip airsoft cu bile de cauciuc, marca Umarex Walther T4E HDR50, de calibrul 50, întrucât persoana vătămată venise la ușa apartamentului inculpatului, situat în municipiul Iași, pentru a-i spune să dea volumul muzicii mai încet. Mai apoi, în timp ce persoana vătămată fugea, a mai împușcat-o de câteva ori în spate, provocându-i leziuni (o plagă contuză, superficială, o echimoză), care au necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale”, au menționat anchetatorii ieșeni.

A dat muzica la maximum, apoi a fost iritat din cauza vecinului care îi bătea la ușă

În ziua respectivă, un ieșean care locuia în același bloc a auzit muzica dată la maximum de Daniel Ionuț Ionescu. Bărbatul a coborât la etajul al doilea al clădirii și a început să bată în ușa individului.

„La ușă a ieșit inculpatul, care avea în mână un pistol de tip airsoft cu bile de cauciuc marca Umarex Walther T4E HDR50, de calibrul 50, de culoare neagră, cu care a împușcat-o pe persoana vătămată mai întâi în zona gâtului și, ulterior, în timp ce persoana vătămată s-a întors și s-a îndreptat spre ieșirea din palierul blocului, în zona spatelui, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale. Victima a declarat că nu l-a provocat în niciun fel pe inculpat în momentul în care acesta a deschis ușa. Partea vătămată a susținut că i-a adresat anumite cuvinte jignitoare inculpatului după ce acesta l-a împușcat în zona gâtului, la o distanță mai mică de un metru”, au adăugat anchetatorii.

În urma incidentului, victima a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, pentru primirea de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul a formulat o plângere la Poliție cu privire la incident. Oamenii legii au demarat ancheta și l-au săltat pe agresor. La audieri, ieșeanul Daniel Ionuț Ionescu a recunoscut că a tras cu pistolul tip airsoft către vecinul său, pe motiv că victima ar fi încercat să intre în casa lui, iar, mai apoi, ar fi încercat să îl deposedeze de armă. Ulterior, ieșeanul a susținut că, de fapt, ar fi tras o singură dată înspre vecinul său, și nu de mai multe ori. Pe de altă parte, un martor a susținut că l-a auzit pe individ strigând:

„Îți mai dau, dacă ai gura mare!”

Adauga un comentariu