Economic Local

Executorii au sărit pe apartamentul unui ieșean din cartierul Tătărași! A intervenit și asociația de proprietari – FOTO

Publicat: 07 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Executorii au sărit pe apartamentul unui ieșean din cartierul Tătărași A intervenit și asociația de proprietari - FOTO
Un apartament cu 2 camere din cartierul Tătărași va fi scos la vânzare

Un apartament cu 2 camere din cartierul Tătărași va fi scos la vânzare de executorii judecătorești. Procedura este programată la finalul lunii noiembrie 2023. Prețul pornește de la 37.000 de euro. Dacă la licitație nu vor participa persoane interesate, prețul de pornire va fi diminuat cu 25 la sută

Încă un apartament este scos la vânzare de executorii judecătorești din Iași. Astfel, pe data de 28.11.2023 este programată licitația privind valorificarea unui imobil situat în cartierul Tătărași.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilite, având asupra lor acte de identitate și până la această dată să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Ionuț Hitruc.

Nu este singurul debitor care s-a trezit cu bunurile scoase la vânzare.

Apartamentul este scos la vânzare din cauza datoriilor

Apartamentul scos la licitație îi aparține lui Nicu Iulian Kiko, care datorează suma de 106.208 lei Nicoletei Talpeș și asociației de proprietari Ciurchi. Imobilul este situat în blocul F2 de pe strada Ciurchi, nr. 113, etaj 4 și este format din 2 camere și are suprafața utilă de 43,59 metri pătrați. Prețul de pornire a licitației este de 187.297 de lei, aproape 38.000 de euro.

„Ofertanții trebuie să consemneze o cauțiune reprezentând 10 la sută din prețul de începere a licitației, pe seama și la dispoziția executorului judecătoresc. Creditorii urmăritori, intervenienții, coproprietarii pe cote părți și titularii unui drept de preemțiune nu au obligația de a depune garanția de participare”, se mai arată în anunțul executorului judecătoresc.

Și o proprietate din cartierul Dacia a fost propusă spre vânzare.

Au fost vizate și alte apartamente din municipiul Iași

Totodată, executorii judecătorești din Iași au reluat licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați, la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro.

Executorii au sărit pe apartamentul unui ieșean din cartierul Tătărași, dar e de văzut dacă la procedură se vor prezenta ofertanți.

Comentarii
  • Dupa lege nu aveti dreptul sa il scoateti in strada in timpul ierni…si repede va dati telefoane si va anuntati prietenii care vor un apartament sub pretul pieti ..ca na doar aveti interes sa il vindeti repede si cu putini bani la prietenii vostri care urmaresc asa zise licitati… si uite asa va da si voua o spaga buna …ca na .. si uite asa va luati si comisoanele ..voastre exagerate … rusine rusine

Adauga un comentariu