Cancan ultimă oră

Familia Sterp se mărește! Ileana, sora lui Culiță, este însărcinată cu al doilea copil

Publicat: 21 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Familia Sterp se mărește Ileana sora lui Culiță este însărcinată cu al doilea copil
Ileana Sterp va fi din nou mămică

Bucurie mare în familia lui Culiță Sterp! Ileana, sora artistului, și soțul ei, Daniel, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară! Anunțul a fost făcut chiar de către tânără în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp va fi din nou mămică

Ileana Sterp și soțul ei radiază de fericire. Sora lui Culiță a publicat recent, în mediul online, un videoclip în care anunță că este însărcinată cu cel de-al doilea copil:

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa.

Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt.”, a scris sora lui Culiță, pe contul personal de Instagram.

Fanii le-au transmis o mulțime de mesaje viitorilor părinți

Vestea că Ileana este însărcinată i-a bucurat până la lacrimi pe apropiații acesteia, dar mai ales pe soțul ei, care așteaptă cu nerăbdare să devină din nou tătic.

Nici fanii nu au putut trece cu vedea o așa postare. Cei de acasă le-au transmis o mulțime de mesaje viitorilor părinți:

„Doamne ajută! Am piele de găină la fericirea voastră”, „Mi-au dat lacrimile!!!! Sunteți o familie minunată și transmiteți multă emoție!!! Felicitări!”, „Vaiiii…felicitări și multă sănătate și să fie la fel de cuminte și veselă ca aia mică!”, „Multe felicitări și binecuvântări!”, „Felicitări…..ce reacții minunate din partea tuturor, bravo!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, la postarea Ilenei Sterp.

Adauga un comentariu