Prima pagină » Stiri si curiozitati » Fără poză de profil pe rețelele de socializare? Iată ce spune acest lucru despre tine

Fără poză de profil pe rețelele de socializare? Iată ce spune acest lucru despre tine

11 ian. 2022, 12:22,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Stai fără poză de profil pe rețelele de socializare? Faci o mare greșeală! Iată ce spune acest lucru despre tine.

Dacă în locul pozei de profil preferi să nu pui nimic, acest lucru spune multe despre tine și despre personalitatea ta. Poate că nu îți dai seama, dar în zilele noastre, lumea te percepe și în funcție de modul în care te prezinți pe rețelele sociale. Nu este greșit să nu vrei să atragi atenția asupra ta, dar ascunzându-te în spatele unui profil fără o imagine reprezentativă, creezi senzația că nu ai o identitate sau că te ferești să ți-o arăți dintr-un anumit motiv. Așa că, lasă limitările sau fricile deoparte și arată-le tuturor cine ești cu adevărat.

semn care arată că nu este nicio imagine disponibilă

Dacă în locul pozei de profil preferi să nu pui nimic, acest lucru spune multe despre tine și despre personalitatea ta.

Nu mai sta fără poză de profil pe rețelele sociale: Iată de ce

Dacă nu ai nicio poză la profilul rețelelor sociale, înseamnă că nu ai încredere în tine. Nu mai căuta scuze de genul: „Nu a avut cine să îmi facă” sau „Nu sunt fotogenic/ă”. Acestea nu fac decât să le arate celorlalți că îți este rușine cu persoana ta. Oamenii te percep, așa cum vrei să fii perceput. De exemplu, dacă spui despre tine că ești o persoană urâtă, care are doar defecte și la care nu s-ar uita nimeni niciodată, așa te vor vedea și ceilalți. În schimb, dacă te consideri o persoană atractivă, talentată și plină de calități, oamenii din jur se vor conforma și te vor respecta mai mult.

De asemenea, dacă pe rețelele de socializare postezi imagini cu alte persoane, cu vedete, cu pisici, cu flori sau cu mașini, vei crea o imagine total greșită despre tine. Tu ești o persoană unică, pe care nimeni și nimic nu o poate înlocui. Cei cu care relaționezi vor să discute cu tine, nu cu măștile pe care le afișezi.

În plus, neavând poză de profil pe rețelele de socializare îți poate dăuna și în eventualitate în care îți cauți un nou loc de muncă. Puțină lume știe, dar angajatorul sau cei care se ocupă de recrutare, verifică profilul posibililor angajați înainte de a-i chema la interviu. Vrei să creezi o impresie greșită? Noi credem că nu. Așa că, nu mai sta pe gânduri și încarcă o fotografie cu tine chiar acum. Atenție, însă! Ai grijă ca fotografia să fie una clară, realizată dintr-un unghi care să te avantajezi. Ferește-te să postezi imagini cu tine din pat, din lift sau din bucătărie, în ipostaze care nu îți fac cinste.

o siluetă de femeie

Dacă nu ai nicio poză la profilul rețelelor sociale, înseamnă că nu ai încredere în tine.

Sfaturi pentru a avea mai multă încredere în tine

Primul lucru pe care îl poți face pentru dezvoltarea încrederii în tine este să îți contabilizezi succesele de până acum. Notează-ți succesele din trecut într-un jurnal și vei vedea cum încrederea în tine crește.

Apoi, adoptă o postură încrezătoare. Dacă stai speriat, încovoiat și pășești târâș, nu faci decât să le arăți tuturor că nu ai încredere în tine. Formează-ți un obicei de a nu păși cu capul în jos, ci privind înainte, cu spatele drept.

Pentru a avea o încredere de sine puternică, îmbracă-te bine. În acest fel, te vei simți mai sigur pe tine și îi vei face pe oamenii din jur să te respecte mai mult. Alege haine pe măsura ta, nici prea largi și nici prea strâmte. Ai grijă și la culori. fiindcă acestea trebuie să fie armonizate între ele.

Nu în ultimul rând, învață. Ca să devii mai bun în ceea ce faci, ai nevoie să îți crești nivelul de competență. De aceea, este recomandat să începi să citești cât mai multe cărți. Acestea nu doar că te vor face să fii mai încrezător, pentru că știi mai multe, ci îți vor dezvolta și vocabularul, fapt ce le va arăta tuturor că știi când și cum să vorbești.

bărbat în costum în fața unei table pe care apar niște brațe cu mușchi

Pentru a avea o încredere de sine puternică, îmbracă-te bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *