Bizar

Cum sa ne protejam de vraji si energii negative cu un ou crud

Publicat: 03 mai 2017
14

Lidia Fecioru a spus ca poti scapa de energiile negative daca plimbi un ou pe tot corpul, dupa care il tii langa tine intr-o caciula. Ulterior, oul se sparge si se pune intr-un pahar cu apa, pe care-l tii in aceeasi camera cu tine.

Citeste si Bautura numita ,,Energia casei” – Umple un pahar cu ea si pune-o in cate o camera din casa. Motivul te va soca

„Oul trebuie sa stea peste noapte langa om. (…) Tratamentul asta cu frecarea oului de corp, deci iei oul si incepi sa-l porti pe corpul tau, peste tot. Nu e obligatoriu sa te dezbraci, poti sa-l freci si peste camasa de noapte. Copiii cand raceau, batrana punea oua aici si scapau de raceala. (…) E bine sa tii oul langa tine, intr-un fes. Scapam de energiile negative, dar si multe facaturi – farmece. Oul este celula vie. (…) Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine sa calci pe sare, ca te certi. (…) Matura trebuie pusa la usa si cu susul, cu paiele alea in sus. Matura e foarte importanta pentru a taia energiile negative. Toate vrajitoarele care sunt facute pe matura au fost realizate cu acest scop”, a povestit Lidia Fecioru in cadrul emisiunii „Agentia VIP” de la Antena Stars.

sursa: spynews

Adauga un comentariu