Cancan

Femeia pe care o urăsc toate mămicile de la scoală pentru felul în care arată: „Se tem că o să le fur soții”

Publicat: 26 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Femeia pe care o urăsc toate mămicile de la scoală pentru felul în care arată Se tem că o să le fur soții
Lyla King a fost apostrofată de o învățătoare că se îmbracă nepotrivit când își aduce copiii la școală

Lyla King, din Toronto, a devenit femeia pe care o urăsc toate mămicile de la scoală pentru felul deosebit în care arată. În vârstă de 27 de ani și mamă a trei copii, aceasta este posesoarea unui bust generos. De curând, Lyla King a fost „certată” de o învățătoare deoarece nu a purtat sutien la o activitate școlară.

Nu doar copii sunt în competiție atunci când trec pragul școlii, ci o asemenea tendință se observă și la părinții acestora. Nu rar au existat momente în care unii părinți, în special mămici, au ieșit în evidență datorită ținutelor vestimentare. Se pare că unele persoane se afișau mult prea sexy în timp ce-și duceau odraslele la școală.

Femeia pe care o urăsc toate mămicile de la scoală pentru felul în care arată

Lyla King, din Toronto, susține că a fost apostrofată de o învățătoare din cauza că nu a purtat sutien la o activitate școlară, care implica și părinții. Posesoare a unui bust cu marimea 34 P, Lyla a povestit că toate mămicile de la scoală o urăsc și se tem că le-ar putea fura soții.

Mama a trei copii, canadianca se mândrește cu „dotările” sale și nu face excepție nici când își duce copiii la scoală. Învățătoarea i-ar fi atras atenția că se îmbracă nepotrivit pentru asemenea ocazie.

„Nu e vina mea, sincer. La scoală mă duc îmbrăcată în tricou și colanți, ca 99% din restul mamelor. Cred că faptul că nu port sutien îmi face ținuta «nepotrivită». Mi se întâmplă zilnic ca lumea să se holbeze la bustul meu… pentru că e uriaș.

 

@lylakingsbigheartLet them talk 😏 IG: lylasbigheart

♬ GEORGE VILORIO x SAMANTHA JONES x SCARDOW – ✮

Ai putea crede că restul mamelor sunt înțelegătoare că un sutien poate fi inconfortabil. Dar poate sunt doar geloase și îngrijorate că o să le fur soții. Desigur, nu asta urmăresc. Dacă sunt așa îngrijorate, să-și ascundă bărbații”, a povestit Lyla King.

Nu e singura mămică care se îmbracă provocator

În urmă cu mai bine de un an, Emma, o tânără mămică singură, a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Aceasta și-a dat seama prea târziu de priveliștea pe care a oferit-o profesorilor, celorlalți părinți dar și colegilor fiului ei. Ajunsă acasă, Emma a făcut un video pe TikTok în care s-a scuzat pentru greșeala vestimentară.

De obicei, mămicile sunt foarte atente cum arată în societate, mai ales când își duc copii la școală. Totuși, există și momente în care apar anumite accidente vestimentare și ce se întâmplă mai apoi e de poveste. Este și cazul Emmei, care s-a prezentat la școala fiului său cu mai multe părți la vedere!

Grăbită și probabil abia trezită din somn, femeia nu a verificat cum arată hainele ei din spate. Astfel, colanții pe care i-a îmbrăcat erau destul de transparenți, iar atât copiii, cât și profesorii sau ceilalți părinții au avut o priveliște pe cinste.

Adauga un comentariu