Bursa Barfelor

Feriți-vă de Reluțu Chelu, cel mai prostalan dintre puliticienii Ieșului! Nu-i împrumutați bani, că nu vi-i mai dă înapoi

Publicat: 13 nov. 2020

Continuăm în forță rubricuța noastră de astăzi și babele bârfitoare vor să vă povestească niște lucruri tare interesante despre fostul milițian Reluțu Chelu, cel mai prostalan șef dintre puliticienii din târgul Ieșilor! Ei bine, Reluțu umblă de nebun prin oraș ca să susțină un candidat la Parlamentare, o femeie doctor, și se bate cu pumnii în piept peste tot că el o face pe madmoazelă dipotată! El este așa de desperat pentru că a luat bani cu camătă de pe la unii și alții și acum speră să poată scoate de undeva cele lovele.

Săracul Reluțu Chelu, înainte să se bată cu pumnii în piept că va avea pile în Parlament, ar trebui să-și ia pastilele… el de fapt ar trebui să ajungă la spetal, că acolo ajung cei care au pierdut contactul cu pământul. Dacă aveți memoria mai scurtă, vă reamintim că Reluțu Chelu trăiește o aventură amoroasă de câțiva ani cu o frumoasă blondă, cu care are și un copilaș de aproape 10 anișori. Pe tânără o cheamă Antonia din Herghelie, iar pe soția oficială a lui o cheamă Liluța de la UMEFEU.

Comentarii
Adauga un comentariu