Scena artistica din Romania

Fiica actriţei Maia Morgenstern este de o frumuseţe rară. De curând Ana Isadora a împlinit 17 ani

Publicat: 05 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica actriţei Maia Morgenstern este de o frumuseţe rară. De curând Ana Isadora a împlinit 17 ani
Maia Morgenstern a povestit cu ochii în lacrimi că a fost agresată

Ana Isadora, fiica actriţei Maia Morgenstern, a împlinit de curând 17 ani. Actriţa a postat o imagine alături de aceasta unde putem observa cât de frumoasă este mezina familiei. Maia Morgenstern avea 41 de ani când a născut-o pe Isadora.

Maia Morgenstern are 58 de ani și este născută la București, într-o familie evreiască.

Fiica actriţei Maia Morgenstern, superbă la 17 ani

Marea actriţa a fost căsătorită cu actorul Claudiu Istodor în perioada 1983-1999 şi u medicul Dumitru Bălţăteanu în perioada 2001-2015. Maia Morgenstern are trei copii : Tudor Aaron Istodor (născut în 1984 din căsătoria cu Claudiu Istodor), Eva Leea Cabiria (născută în 1999 dintr-o relație neoficializată cu actorul András István Demeter) și Ana Isadora (născută în 2003 din căsătoria cu medicul Dumitru Bălţăteanu).

Deşi au divorţat de ani buni, Maia Morgenstern, 57 de ani, şi Claudiu Istodor, 58 de ani, nu au lăsat ruptura survenită pe plan personal să le afecteze profesia.

Despre Tudor, fiul actriţei, toată lumea cunoaşte mai multe lucruri. El poate fi văzut des pe scena teatrului sau în filme. Când vine vorba despre cele două fiice ale actriţei însă situaţia este cu totul alta. Fetele au fost mereu ferite de ochii curioşilor şi de camerele de filmar.

Ana Isadora este o tânără în vârstă de 17 ani, foarte cochetă, care, cu siguranță are un viitor la fel de strălucit ca cel al mamei ei. În luna aprilie a acestui an, mezina familiei a împlinit 17 ani, iar actrița Maia Morgenstern a avut de transmis un mesaj special.

”La mulţi mulţi mulţi ani frumoşi şi sănătoşi şi fericiţi, piersică de primăvară!”, a fost mesajul postat de Maia pe Facebook.

Ana Isadora a fost născută la o vârstă înaintată

Maia Morgenstern a născut-o pe Ana Isadora în aprilie 2003, pe când actriţa avea 41 de ani.

“Am avut curaj, spune actriţă, nu poate fi vorba de inconştienta fiindcă ştiam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viaţa ţi-l poate face şi pe care tu poţi să-l faci vieţii”, declara Maia despre decizia de a naște la o vârsta destul de înaintată.

Maia Morgenstern a studiat la Academia de Teatru și Film între 1981 și 1985, apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatră Neamț până în 1988. A apărut pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”.

Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lolă Lolă din Îngerul albastru (Der Blaue Engel) sau Kathleen Hogan în Park Your Car în Harvard Yard. Morgenstern este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanța, Cel mai iubit dintre pământeni și Patimile lui Hristos.

Cum arată fiica actriţei Maia Morgenstern. Cabiria are 20 de ani şi seamănă cu mama ei

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite actrite din Romania. Este mama a trei copii si are o cariera de succes.

Cabiria are 20 de ani, locuieşte în Cluj şi este studentă la actorie. Singura care se pare că nu va urca pe scena teatrului este mezina familiei, Ana Isadora, în vârstă de 16 ani, care este interesată de un domeniu total opus, de Psihologie, potrivit Unică.

Adauga un comentariu