Titlurile zilei

Filmul tragediei! Curse nebune pe două roți, terminate cu două decese! Ștefănel și Marian au murit în cumplitul accident de motocicletă: „Kilometrajul s-ar fi oprit la 180 de km/h” (EXCLUSIV)

Publicat: 20 aug. 2022
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Filmul tragediei Curse nebune pe două roți terminate cu două decese Ștefănel și Marian au murit în cumplitul accident de motocicletă Kilometrajul s-ar fi oprit la 180 de kmh EXCLUSIV
Doi tineri au murit pe loc după ce motocicleta pe care se aflat a intrat în plin într-un camion

Doi prieteni ce împărțeau aceeași pasiune s-au stins. Ambii se aflau pe același motor, iar într-o clipă de neatenție viețile lor s-au sfârșit. Unele voci spun că viteza excesivă i-ar fi omorât

Tragedie la Iași. Doi tineri s-au stins după ce au fost implicați într-un accident rutier. Ștefănel și Marian împărțeau aceeași pasiune: motoarele pe două roți. Vineri dimineața cei doi se aflau pe motor. Ștefănel conducea, iar Marian era pasager. Într-o curbă tânărul a pierdut controlul motocicletei și a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi tineri au murit pe loc. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 pentru a cere ajutor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și polițiști. Din păcate pentru cei doi tineri, nu s-a mai putut face nimic.

Impactul i-a ucis pe loc

Polițiștii au intrat pe fir și au deschis o anchetă.

„La data de 19 august a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DN 28A, în afara localității Gâștești. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un motociclu și o autoutilitară, iar în urma impactului cele două persoane care se aflau pe motociclu au decedat. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Iași.

„Acul kilometrajului s-a oprit la 180 de kilometri pe oră”

Trupurilor celor doi tineri au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiilor. Reporterii BZI au luat legătura cu primarul localității Cristești, acolo unde locuiau cei doi tineri.

„Este o tragedie ce s-a întâmplat. Din câte am înțeles, ei au făcut mai multe drumuri de la Cristești la Pașcani, s-au plimbat toată noaptea. Acul kilometrajului s-ar fi oprit la 180 de kilometri pe oră. Sunt din familii bune, au mai fost plecați prin străinătate, amândoi erau pasionați de motociclete. O tragedie”, a declarat Vlad Pintili, primarul comunei Cristești.

Tinerii au avut leziuni incompatibile cu supraviețuirea

Cei doi tineri au avut leziuni incompatibile cu supraviețuirea:

În accident au fost implicați un motociclist și pasagerul din spatele lui. A fost un impact  cu un autovehicul  de mari dimensiuni. A fost trimis acolo un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Iași. Din păcate, victimele aveau leziuni incompatibile cu supraviețuirea. Este dramatic să ai o astfel de intervenție la doi tineri, 19 și 20 de ani, care să fie găsiți decedați, pur și simplu persoane sănătoase, cu leziuni extrem de severe secundare accidentului. Motociclismul este un sport care predispune la asemnea riscuri și, de asemenea, deplasarea pe motocicletă, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Toată comunitatea este în doliu. Familiile celor doi tineri se pregătesc acum de înmormântare. Dumnezeu să îi ierte!

Comentarii
  • Si chiama selezzione naturale.
    Adica putoii se cred grande si Mamma Natura ii aduce cu picioarele pe pamant. Sau in pamant, that is !

  • Tineri doritori de nebunii sunt peste tot in lume, nu ai cum sa opresti aceste porniri, vezi cazuri nenumarate in Italia cand merg pe contrasens pe autostrada…
    Ceea ce-i poate opri din nebunia varstei este POLITIA, care in strainatate functioneaza impecabil si imediat, adica la 2 min dupa ce suna unul la politie, echipajele au si aparut !
    La noi …. ia intrebati ce faceau politiestii de serviciu din acea noapte, asta daca erau de serviciu !!! La noi politistii de la Biroul RUTIER se bat care sa fie pe masinile radar, mai un carnet, mai o spaguta, na, daca se poate.
    Ati vazut voi patrule de politie care SA VEGHEZE zi sau noapte la bunul mers al circulatiei ???
    NU, n-ati vazut, pt ca aia apar doar sa constate accidentul/moartea, sau la carnete.
    De aia este jungla asta pe strazile din Romania, ca nu are cine sa-i traga la raspundere pe nebuni.
    Imaginati-va ca POLITIA RUTIERA patrula in zona respectiva, il oprea, si-i cerea actele negiobului aluia, il depista ca nu are carnet, ii imobiliza motocicleta, ii facea dosar penal, DAR TRAIAU tinerii aia inconstienti.
    CUM E D-LOR POLITIESTI, am sau n-am dreptate, sunteti sau nu autorii morali ai mortilor de mai sus ???????

  • Mai este un handicapat cu partaitoarea portocalie inscriptionata Repsol modificata ce trezeste noaptea tot Copoul in drum spre Breazu unde locuieste împutitu’ dracului. Un mare handicapat.
    Nu are nimeni nimic cu motociclistii adevarati
    dar
    sunt cativa handicapati cu motocicletele modificate car nu au capacitatea intelectuala, nu pot mai mult sa inteleaga ca sunt niste handicapati po.ponari corditi cu putulica mica mica, avortoni esuati, ratati in viata care fac doar galagie si vor sa arate ca au ajuns pe planeta si ei dupa ce i-a fatat mama.

  • Dna Laura K dta vorbesti an necunostinta de cauza la noi an Italia il vigile dela velocita nu lasa aces pe autostrada pe sens invers ca e cu bigleto cu plata. La noi sant multi cu motocicleta si scutere care nu fac acidente, dar e vina parintilor din educatie ca ia lasat fara permis pe sosea. Acuma parintilor va place? Degeaba au fost copi prin tari straine daca nau anvatat civilizatia si respectul cu bun simt macar an trafic unde e pericolo cel mai maxim. Kavasachi e o motocicleta buna si solida dar nu o dai pe mana unui pusti de 20 de ani si nu la 5 dimineata. Sa fie parinti linistiti, ca si an Italia tot asa mureau daca era inconstienti, deci nu e vina carabinierilor sau ale vigile dela autostrada.

  • Când ești „pasionat” de motociclete faci scoala si obții permis. Dacă nu, îți vezi „pasiunile” în curse la TV.
    Dacă ești „tare” și o arzi fără permis…
    Articol stangacivscris de un analfabet funcțional.

  • multa m*ie gunoaielor care trezesc oamenii care vor sa doarma dupa o zi de munca. va doresc sa va pupe mamicile voastre reci

  • Givani Stefanon numele tau adevarat cred ca este Ghilbani. Daca esti analfabet, ce mama dracului te bagi pe aici pe unde scrie lume civilizata? Mergi, ba, la scoala!!!

  • 180 km/h pe drum național la Gâștești e moarte sigură chiar și pentru un șofer cu autoturism. Bine că nu a nenorocit alți oameni.

  • n-ati avut un loc de munca in viata voastra, dar aveti motoare. ca om trebuie sa te uiti putin in oglinda, sa iti cunosti nivelul.
    adica daca tu stai cu chirie, pe un salariu mediocru, sau stai la parinti, dar o arzi cu motoare sau masini scumpe, esti un gunoi absolut. fii om, nu prost, pentru ca uite asa ajungi.
    prostul asta de pe motor, n-avea cum sa ajunga prea departe, cand el vineri, la ora 05:00 se da cu motorul. asta e, cand esti roman limitat, fara educatie, iti meriti soarta.
    pe motor se urca oamenii constienti, responsabili, trecuti prin viata si foarte calculati si rationali, nu tot boul .

  • Da prost mai ești. Poate vei fi tu donator. Sunteți inculți, needucați și țărani.
    Nu ascult eu multă muzica de la Cheloo, dar mare dreptate are. „este o țară de cacat ca tara suntem noi”
    Nu zic ca nu sunt si uscaturi, idioți și alții de genul, in trafic. Dar problema este ca, si șoferii sunt idioți. Nu doar motocicliștii. Iar din categoria de șoferi idioți sunteți și majoritatea dintre voi. Domnu care ai urat sa fie pupați de mame, reci. Ești un gunoi ordinar. Nu meriți sa trăiești în societate. La fel și restul needucatilor de aici. Cum dracu sa fim în rand cu tarile europene când avem atatea specimene inculte, ațatia țărani. Nu meritați nici categoria b1. Cati tarani de șoferi întra peste alți participanți la trafic? Cati taie curbele ca pe circuit? Cati depășesc crezând ca sunt zmei?

  • Nu mai comentați, că comentați aiurea, băieți au avut loc de muncă dacă vreți sa știți..Pana la urma care e problema voastră?vă gândiți că vii se poate întâmpla mai rău vouă?Băieții au fost cuminții,doar ca pasiunea lor erau motoarele..Stefanel și Marian mau ajutat mereu când am avut nevoie,m am putut baza pe ei mereu..În locul vostru as tace că nu ii cunoașteți pe băieți…

Adauga un comentariu