Titlurile zilei

Filmul tragediei de la Scobinți! Gheorghiță Deleanu, 46 de ani, a fost sfârtecat în urma impactului cu un tren: „I s-a făcut rău” – FOTO

Publicat: 28 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Filmul tragediei de la Scobinți Gheorghiță Deleanu 46 de ani a fost sfârtecat în urma impactului cu un tren I s-a făcut rău  FOTO
Un ieșean în vârstă de 46 de ani a murit în această dimineață. Ghiorghiță Deleanu a fost victima unui accident feroviar la Scobinți Iași

Tragedie fără margini într-o familie din Iași! Ghiorghiță Deleanu avea 46 de ani și se îndrepta spre casă, după ce a ieșit de la schimbul 3. Nimic nu avea să prevestească tragedia, care s-a petrecut la doar câțiva kilometri de casă. Bărbatul a murit în urma unui grav accident feroviar

Vineri, 27 mai 2022, în jurul orei 07:00, a avut loc un grav accident feroviar  în comuna Scobinți din Iași. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a murit în urma impactului. Ghiorghiță Deleanu se întorcea de la muncă și la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren de călători. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă. Medicii au fost nevoiți să declare decesul. Familia bărbatului este în stare de șoc, iar vecinii acestuia nu își pot explica cum s-a ajuns în această situație.

„Nu îmi vine să cred și nu îmi pot explica cum s-a întâmplat așa ceva. Era un bărbat muncitor, tânăr, familist. Nu îmi pot reveni din șoc. El lucra la o instituție agricolă în comuna Scobinți, dar el e de loc din comuna Ceplenița. Este tată a doi copii și un soț extraordinar. Unul din copii e plecat la muncă în străinătate. Dimineață se întorcea de la muncă, ieșise de la schimbul 3 și mergea spre casă. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, poate oboseala, poate neatenția, ori i s-a făcut rău. Mergea des pe drumul acela, nu știu ce s-a întâmplat dimineață. Mare păcat! Au rămas doi copii orfani. Nu cred că cineva poate spune cuvinte de rău despre el. Medicii vor stabili cauza exactă a morții”, a povestit un vecin de-al ieșeanului.

Victima accidentului feroviar de la Scobinți a fost găsit în stop cardio-respirator

Medicii ieșeni, ajunși la fața locului, au încercat în zadar să-l salveze pe ieșeanul de 46 de ani. Acesta se afla în stare extrem de gravă când echipa medicală a ajuns acolo. După timp îndelungat în care au fost efectuate manevre de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

„La 07:55, în Halta Bădeni din localitatea Hârlău s-a produs un accident feroviar. Șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la punctul de trecere cu calea ferată și a fost acroșat din plin de un tren. Șoferul. G. Deleanu în vârstă de 47 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator de către personalul ajuns la fața locului. Era neresponsiv la manevrele de resuscitare. A suferit o otoragie bilaterală, hematom palpebral bilateral. La accident au fost dirijate mai multe echipaje, SAJ B2 Hârlău, un echipaj de prim ajutor din Hârlău cu descarcerare și o ambulanță cu medic de la Tg. Frumos”, a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Accidentul feroviar a avut loc în comuna Scobinți, Iași

În localitatea Scobinți, Halta Bădeni s-a produs un accident feroviar unde un tren a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane care este inconștientă și încarcerată în autoturism. La fața locului au intervenit 3 autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor, dar și un echipaj medial SAJ Iași. Trenul cu pricina este Regio 11404 ce circulă pe ruta Hârlău Iași. Polițiștii au deschis dosar penal.

 „Astăzi (ieri – n.r.), 27 mai a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la un accident care a avut loc pe raza comunei Scobinți.  Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, trenul IR Hârlău-Iași a acroșat un auto, șoferul autoturismului decedând. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au menționat reprezentanții IPJ Iași.

Adauga un comentariu