Economic Local

Firma de salubritate din Iași angajează firme de pază! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

Publicat: 20 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Firma de salubritate din Iași angajează firme de pază Contractul are o valoare de 100.000 de euro
Salubris SA are nevoie de serviciile unei firme de pază

Un nou contract pentru serviciile de pază este pregătit de Salubris SA, firma de salubritate aflată în subordinea Primăriei Iași. Mai multe puncte de lucru vor fi păzite non-stop. Comisia de evaluare va alege oferta financiară depusă de societăți cu prețul cel mai mic

Salubris SA caută firme de pază specializate. Pe data de 07.06.2021 este programată licitația pentru achiziția serviciilor de pază. Valoarea estimată a contractului este de 445.446 de lei, aproximativ 100.000 de euro. Comisia de evaluare va alege oferta participanților cu prețul cel mai mic.

„Numărul de posturi: 3. Programul de pază este non-stop. Numărul de ore lunare se va stabili pe bază de pontaj. Paza și apărarea obiectivelor se execută cu agenții de pază din cadrul firmei specializate de pază și intervenție, dotați corespunzător. Atunci când situația operativă din zona de dispunere a posturilor impune măsuri suplimentare de pază sau în cazul alertării instituției, la solicitarea instituției, în sprijinul agentului de pază intervine o patrulă. Patrula va fi formată din minimum 2 agenți de pază dotați cu mijloace de protecție individuală, asigurate de firma specializată de pază și protecție. Patrula se va deplasa cu mijloacele auto din dotarea firmei și va avea misiunea de a respinge și reține persoana/persoanele care tulbură obiectivele, încearcă să intre forțat sau alte activități similiare”, se arată în caietul de sarcini.

Atutoritatea contractantă a stabilit punctele de lucru ce vor fi asigurate

Serviciile de pază vor fi asigurate la următoarele puncte de lucru: Depozit Ecologic Țuțora, Depozit Tomești și Centrul Municipal de Colectare Iași. Durata contractului va fi de 12 luni.

„Prezentarea unei propuneri tehnice care nu satisface cerințele prevăzute are ca efect declararea ofertei ca fiind neconformă. Pe parcursul îndeplinirii contractului, ofertanții au obligația de a respecta regulile obligatorii referitoare la condițiile de muncă și de protecția muncii care sunt în vigoare la nivel național; în acest sens vor da o declarație pe propria răspundere în care vor indica faptul că la elaborarea ofertei au ținut cont de obligațiile referitoare la condițiile de muncă și de protecția muncii, instituțiile competente de la care operatorii economici pot obține informații detaliate”, se mai arată în documentația procedurii.

Anul trecut, Salubris SA a încheiat contractul pentru serviciile de pază cu asocierea de firme Romold Security SRL – Romold SRL, din Vaslui.

Salubris SA cheltuie 100.000 de euro pe echipamente de protecție

Totodată, Salubris SA a încheiat o licitație pentru achiziția unui număr de 3 loturi de echipamente de protecție. Valoarea finală a contractului este de 474.296 de lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Conform caietului de sarcini, loturile conțin îmbrăcăminte de protecție, accesorii pentru îmbrăcăminte de lucru și încălțăminte de protecție.

Necesarul constă în 8.000 de tricouri de vară, 916 salopete, 590 de perechi de pantaloni, 10 costume de vară, 10 costume de iarnă, 600 de geci de iarnă, 2.220 de veste avertizoare, 580 de șepci, 500 de fesuri, mănuși de protecție etc. Oferta a fost depusă de societatea Global Sistem SRL, din Iași, care a licitat pentru cele 3 loturi. Firma este controlată de Daniela și Ciprian Ciobanu. În 2019, cifra de afaceri a firmei a fost de 3,5 milioane de lei, profit de aproape 500.000 de lei, cu un număr de 6 angajați. Societatea menționată a mai avut colaborări în trecut cu Salubris SA

Adauga un comentariu