Cancan

Fiul Corneliei Catanga, îndurerat la mormântul mamei sale! Ce mesaj a transmis Alexandru

Publicat: 31 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul Corneliei Catanga îndurerat la mormântul mamei sale Ce mesaj a transmis Alexandru
Alexandru, fiul Corneliei Catanga, nu poate trece peste pierderea mamei sale, la aproape un an de la dispariția artistei

În curând se va împlini un an de la moartea artistei, iar fiul Corneliei Catanga încă nu poate trece peste durerea pricinuită de pierderea mamei. Atât Alexandru, cât și Aurel Pădureanu, soțul regretatei interprete de muzică lăutărească, sunt încă neconsolați. Aceștia merg foarte des la mormântul Corneliei Catanga și își jelesc persoana iubită.

Se împlinește aproape un an de la moartea Corneliei Catanga, iar durerea din sufletele celor dragi este de departe de a se termina. Soțul regretatei artiste și fiul acestora, Alexandru Pădureanu, au parte în continuare de momente foarte grele după ce au pierdut-o pe Cornelia Catanga. Cei doi suferă enorm și pare că nu și-au găsit încă liniștea, fără cea care a fost mamă și soție.

Fiul Corneliei Catanga, îndurerat la mormântul mamei sale

Fiul cântăreței merge des la mormântul acesteia, acolo unde vorbește cu mama lui, i se destăinuie și îi spune ce are pe suflet. Alexandru Pădureanu a transmis un mesaj foarte dureros, pe pagina lui de Facebook, în amintirea mamei lui. Alături, acesta a adăugat și o fotografie de la locul de veci al regretatei artiste, acolo unde a fost făcut un adevărat altar cu flori.

„La mami meu!!!! zbier de tine!!! M-ai lăsat pe pământul asta, printre pungașii ăștia nenorociți!!!! Mama!!! Lumea zice c-așa-i mai bine și plânge inima în mine!!!!! Nu mai am nici lacrimi… și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns până mi se face rău! Și de tata nu mai zic… ne mângâi sufletele să ne ridicăm de la pământ, că ne dai semne! Nu mai putem de tine! Nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot! Lacrimile nu le mai pot opri!”, este mesajul transmis de Alexandru Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit de COVID

În primăvara anului trecut, iubitorii de muzică lăutărească primeau o veste foarte tristă. Una dintre cele mai proeminente voci din lumea artistică, Cornelia Catangă, a murit fiind răpusă de COVID. Aceasta era infectată cu temutul virus şi de ceva timp era internată la un spital. Starea de sănătate a artistei era din ce în ce mai critică iar artista a pierdut lupta cu boala. Cornelia Catangă avea 63 de ani.

Artistă era infectată cu COVID-19 şi se afla în stare critică internată într-un spital din România. În ultimele zile starea ei de sănătate s-a agravat iar în pofida eforturilor făcute de medici, viaţa artistei nu a mai putut fi salvată. Cornelia Catanga s-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, județul Buzău, și era nepoata violonistei Maricica Catanga. Acum, la aproape un an de la moartea interpretei, fiul Corneliei Catanga este încă neconsolat.

Judecata soților Ceaușescu

Adauga un comentariu