Cancan ultimă oră

Florin Dumitrescu, mesaj pentru Raluca Todea, după finala Chefi la cuțite: „Mi-aș fi dorit să nu…”

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Dumitrescu mesaj pentru Raluca Todea după finala Chefi la cuțite Mi-aș fi dorit să nu...
Florin Dumitrescu, mesaj pentru Raluca Todea, după finala Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu, mesaj pentru Raluca Todea, după finala Chefi la cuțite. Trei finaliști, un singur câștigător. Florica Baboi a fost cea care a reușit să pună mâna pe marele premiu, în finala Chefi la cuțite, sezonul 10. După terminarea competiției, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pentru Raluca Todea, finalista din echipa roz. Iată ce i-a spus juratul!

Ultima ediție de la Chefi la cuțite, sezonul 10, a avut loc joi, 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Cei trei finaliști, alături de echipele lor, s-au duelat pentru ultima dată, iar câștigătoarea acestui sezon a fost Florica Baboi, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu, mesaj pentru Raluca Todea, după finala Chefi la cuțite

La puțin timp după ce s-a aflat numele marelui câștigător al sezonului 10, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pe contul său de socializare. Iată declarațiile făcute de acesta!

După finala Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pe Instagram, în care a ținut să felicite toți concurenții pentru parcurusul lor în emisiune. De asemenea, s-a arătat extrem de bucuros pentru faptul că a reușit să aibă o concurentă în marea finală și că a fost la un pas de marele premiu.

„Sunt fericit că Raluca a ajuns până în finală, a fost una dintre cele mai frumoase surprize ale acestui sezon. Am fost la un pas de marele premiu. Mi-aş fi dorit ca ai mei să fie mai organizați şi să nu pună în farfurii şi supărările de la bancul de lucru. Dar a fost o finală…la cuțite şi mai ascuțite, nu-i aşa? Felicitări, Raluca Todea! Felicitări, câştigătorilor şi tuturor concurenților pentru această aventură nebună care a fost sezonul aniversar Chefi la cuțite”, a scris Florin Dumitrescu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Raluca Todea, dezamăgită de Oxy

Raluca Todea a fost dezamăgită de Oxy în finala Chefi la cuțite. Concurenta nu și-a dat deloc interesul, iar ceilalți au acuzat-o de sabotaj.

„În bucătăriile de renume se lucrează numai cu bucătari specializați, cei mediocrii nu au ce să caute acolo. Am ales să mă duc cu echipa roz și acum stau cu inima în gât că m-au făcut de toată rușinea”, a spus Raluca Todea.

Adauga un comentariu