Cancan ultimă oră

Florin Dumitrescu, tată pentru a treia oară? Ce a anunțat înfrăgitul chef

Publicat: 11 apr. 2021

Chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea, după ce a anunțat că-i surâde ideea de a deveni tătic pentru a treia oară. Celebrul jurat de la Chefi la Cuțite și-a adus aminte cu nostalgie de perioada în care soția lui era însărcinată, în momentul în care a văzut-o pe Gina Pistol gravidă.

Într-o ediție a sezonului 9 a emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a surprins toată echipa cu declarațiile pe care le-a făcut. Carismaticul bucătar a văzut-o pe parcursul filmărilor pe Gina Pistol însărcinată iar acest lucru l-a făcut să devină nostalgic, dar să se și gândească la al treilea copil.

Florin Dumitrescu le-a spus amuzat colegilor că în contextul actual este mult mai ușor să-ți mărești familia și este o idee pe care o ia în calcul.

„Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg sa mai fac copii!”, a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Chef Florin Dumitrescu și soția, dragoste la prima vedere

Celebrul bucătar și soția lui, Cristina, s-au cunoscut în anul 2010 iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Până să înceapă o frumoasă poveste de dragoste între Florin și Cristina a fost o perioadă de câteva luni plină de tatonări, însă așteptarea a meritat.

Cristina i-a dăruit două fetițe minunate, de dragul cărora Florin Dumitrescu se topește ori de câte ori vorbește. Și, mai mult decât atât, au reușit să-și formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului, care să fie apreciată de toți cei din jurul lor.

Adauga un comentariu