National

Florin Piersic, mesaj emoționant pentru români: „Copii, e prea multă tristețe in lume. Fiți buni unii cu alții”

Publicat: 24 ian. 2021

Duminică seară, 24 ianuarie 2021, Florin Piersic a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, cu prilejul împlinirii vârstei de 85 de ani.

Marele actor vorbește despre modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere an de an, alături de publicul care îl respectă și îl iubește atât de mult. Cu toate acestea, Florin Piersic a decis că anul în care ne aflăm nu este unul potrivit pentru sărbătorit. Tocmai de aceea a promis că anul următor va petrece dublu: „facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc!”

„SCRISOARE CĂTRE VOI
Mai e puţin și intrăm într-o săptămână mare pentru mine, Florin. În câteva zile,împlinesc marele 85. Voi ştiţi că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori şi mai ales actrițe care parcă sunt născuţi pe 29 februarie, așa că înaintează în vârsta o dată la patru ani.
De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţa, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!

Florin Piersic: „An de an m-aţi sărbătorit, m-aţi răsfățat, m-ați aplaudat”

Marele actor a precizat că până în acest an și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, fiind aplaudat și răsfățat cu o mare de flori.

An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul m-aţi sărbătorit, m-aţi răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate şi toată iubirea voastră, cu recunostiință.
În teatru, indiferent ce se întâmpla în viaţa actorilor de pe scenă, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor , să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colţul ochiului.

Din păcate, Florin Piersic și-a pierdut un bun prieten, Rocco- Grigore Rusu, fiind răpus de virusul SARS-CoV-2. Mai mult, o parteneră de-a acestuia „se zbate acum între viaţă şi moarte”. Tocmai din acest motiv, i se pare nepotrivit să sărbătorească. Chiar și așa, „asta nu înseamnă că vă iubesc mai puţin”, subliniază îndrăgitul actor.

Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire, pentru că ştiţi că a devenit aproape o tradiţie să îmi petrec ziua de naştere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta.
Şi acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viaţă, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viaţă şi moarte, din acelaşi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ţinem de sărbătoriri.
Şi dacă nu ne vom vedea faţa în faţă, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puţin.

Florin Piersic, mesaj emoționant: „VĂ ROG să aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru”

Florin Piersic rămâne optimist. Acesta este „convins că ne aşteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită.”

Actorul îndeamnă toți oamenii să aibă grijă de ei și de cei din jurul lor. Nu în ultimul rând, Florin Piersic face și o promisiune: „La anul, facem o sărbătorire şi pentru 85 şi pentru 86 la un loc!”

Anul ăsta este anul Vărsătorului, aşa că sunt convins că ne aşteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. VĂ ROG să aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru. Fiţi buni unii cu alţii şi la anul, facem o sărbătorire şi pentru 85 şi pentru 86 la un loc! E o promisiune!
Vă pup cu dragoste!”, a scris marele actor Florin Piersic, pe pagina sa de Facebook.

SCRISOARE CATRE VOI
Mai e putin și intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. In cateva zile,implinesc marele 85….

Publicată de Florin Piersic pe Duminică, 24 ianuarie 2021

Adauga un comentariu