Cancan ultimă oră

Florin Ristei, mesaj tăios pentru concurentele și ispitele de la Insula Iubirii

Publicat: 04 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Ristei mesaj tăios pentru concurentele și ispitele de la Insula Iubirii
Florin Ristei, mesaj tăios pentru concurentele și ispitele de la Insula Iubirii

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Florin Ristei este una dintre vedetele care urmărește Insula Iubirii și este la zi cu tot ce se petrece acolo. Ba mai mult, împreună cu prietenul său, Speak, comentează fiecare episod din show-ul difuzat pe micile ecrane, în cadrul unui podcast. Ei bine însă, de la glumele legate de concurenți și ispite, acum a avut o replică acidă la adresa lor, dar și la statutul pe care-l au!

Florin Ristei și Speak nu s-au putut abține de data aceasta, așa că au început să comenteze pe larg episoadele difuzate pe micile ecrane, fără a avea rețineri față de vreun concurent sau vreo ispită.

Florin Ristei, mesaj tăios pentru concurentele și ispitele de la Insula Iubirii

Direct, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Florin Ristei spune lucrurilor pe nume chiar și atunci când vine vorba despre ispitele sau concurentele de la Insula Iubirii. Artistul nu doar că urmărește fiecare episod, ci este la curent și cu ce fac ei pe rețelele de socializare, unde a observat, spune el, că o parte dintre concurente dar și dintre ispite ‘și-au luat aere de vedete’. Nu s-a putut abține, astfel că le-a transmis public faptul că ele nu se pot numi vedete, chiar dacă unele publicații au scris despre ele sau au apărut pe micile ecrane.

„Voiam să le spun stilaților concurenți de la Insula Iubirii, și nu numai concurentelor, și unora dintre ispite, pentru că le văd pe internet. Să nu credeți că a fi pe televizor de două ori pe săptămână și a apărea la două-trei publicații și a scrie două-trei ziare despre voi, vă face să fiți niște vedete care își permit aroganțe cu alți oameni. Văd modul în care le răspund anumitor oameni, cum îi tratează, cum scriu prin presă…

Și doar că vă bagă un pic în seamă acum lumea două-trei săptămâni pe baza emisiunii, asta nu înseamnă că o să creezi din voi niște personaje demne de urmat. Ca să fii la televizor sau în presă trebuie să ai ceva de zis”, a fost mesajul transmis de Florin Ristei pentru concurente și ispite, în cadrul podcastului său de pe Youtube.

Florin Ristei: „Veți dispărea la fel ca acidul din buze”

Florin Ristei nu s-a sfiit și a explicat clar faptul că pentru a ajunge o persoană publică de apreciat, iar mai apoi la statutul de vedetă, nu este deloc ușor, asta fiindcă faima vine, dar și pleacă. Artistul le-a mai precizat concurentelor și ispitelor de la Insula Iubirii că pentru a ajunge o vedetă, mai întâi trebuie să ai activități de care ești mândru și să te remarci prin lucruri pozitive. Mai mult decât atât, a afirmat despre ele că sunt doar personaje al emisiunii, care vor dispărea așa cum au apărut.

„Trebuie să ai un background, iar lipsa de substanță te va face să dispari la fel de repede cum ai apărut în urma acestui reality show, pentru că tu ești doar un personaj din emisiunea asta. Dacă vrei să își bazezi… dacă vrei să ai substanță și să îți bazezi cariera și credibilitatea, încearcă și o faci în alt mod. Televizorul te poate ajuta, dar altfel vei despărea la fel ca acidul din buze pe care și l-au pus unele ispite, se duce la fel ca faima, încep dar sigur”, a continuat Florin Ristei.

Ce părere are Florin Ristei despre concurenții Ema și Bogdan

Florin Ristei nu s-a oprit aici cu replicile acide și comentariile legate de Insula Iubirii. În timp ce despre Ema Oprișan, care acum este gravidă cu Răzvan Kovacs, a spus că ‘are față de televizor’, despre concurentul Bogdan nu a avut aceleași cuvinte de laudă. Mai concret, nu s-a sfiit să-l numească ‘cocalar’ pentru ochelarii și ceasul pe care le poartă.

„E faină Ema, are față de televizor. Eu încă nu știu concurenții pe nume. Eu le-am pus porecle, unul este țăran, altul este cocalar. Eu nu am nimic personal cu ei, ‘cocalarul’ e ăla cu creastă, tatuat, e cu Claudia. Îl cheamă Bogdan. Mie mi se pare că arată ca un cocalar, cu ochelarii ăia, și faptul că are un ceas fake la mână de 60.000 de euro”, a mai mărturisit Florin Ristei, în cadrul podcastului.

Adauga un comentariu