Cancan

Florin Salam, despre dependența de alcool. „Veneam acasă cu o sacoșă plină cu…”

Publicat: 06 apr. 2021
Florin Salam cu ochelari de soare, barba pe o canapea
Florin Salam a vorbit despre dependenta de alcool

Florin Salam a vorbit despre dependența de alcool pentru prima dată. Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, consacratul cântareț de manele a făcut unele dezvăluiri în premieră. Artistul a recunoscut că a avut probleme cu interlopii, iar acest lucru l-a împins în catre alte lucruri care i-au pus sanatatea in pericol.

Salam a mai adăugat că și unii colegi de breaslă l-au vorbit de rău și nu au ezitat să “arunce cu pietre” în el cât timp a trecut printr-o perioadă mai dificilă.

Florin Salam, despre dependența de alcool

Din cauza problemelor cu alcoolul, artistul a ajuns să se interneze și a luat în calcul chiar să renunțe la cariera muzicală.

“Am vrut să mă las de muzică din cauza răutăților. Am avut bețe puse-n roate chiar din branșa noastră, de lăutari, de muzicanți. Mai mult decât din alte părți. Eu mă gândeam: oamenii normali, pe mine mă iubesc. Șmecherii mă iubesc pentru că eu îi răcoresc.

Am văzut oameni reci pe care i-am făcut să plângă și nu se așteptau nici ei. Am avut bețe în roate de la niște oameni care tot vedeau cum urc. Urcam și poate eu nu mai realizam, pentru că atunci când îți place ceva, te gândești doar la ce faci.

Și ei, cu o vorbă-două, au reușit să îi supere pe oameni cu anumite discuții care le făceau ei, neadevărate. Și atunci, m-au tratat un pic altfel niște persoane care deja aveam suflet pus acolo. Am suferit pe tema asta, că puteam să spun: pe dreptatea mea există lege…

Nu, eu sufeream mai mult pentru că nu înțelegeam de ce, de unde a apărut treaba asta… Asta a fost o suferință psihică care mi-a cauzat multe… Mă apucasem foarte mult să beau! Prostii!!… Am ajuns și la spital. Pentru că eu sunt un om care suferă”, a dezvăluit Florin Salam.

Florin Salam a fost internat într-o clinică din Viena

Cu mai multe luni în urmă, Florin Salam a fost internat într-o clinică din Viena. Motivul spus atunci era acela că ar avea probleme cu gâtul. Imediat după ce a revenit în România, artistul a renunțat la aproape toți oamenii din formație, dar și la impresar. Ulterior, a revenit pe scenă.

“Uneori te duci și cânți, poate te doare gâtul, normal trebuie să dai un ton-două mai jos, să cânți și tu cum poți, că oricum ești Florin Salam, îți faci treaba și ai plecat. Nu, frate, eu m-am chinuit, beam ceva că să pot, decât să dau un ton-două mai jos.

Preferam să beau ceva să pot rămâne la același nivel, să-mi fac datoria față de om. Am avut momente când m-am gândit dacă merită să fac așa ceva! Se merită ca în noaptea asta, să beau sticla aia doar să pot să cânt, să se simtă lumea bine?

Puteam să vin, să stau două ore, să iau banii și să plec. Se întâmpla de multe ori să iau o sacoșă de bani și când ajungeam acasă, plângeam! După ce împărțeam banii cu băieții, plângeam. Spuneam că eu nu merit banii ăștia, pentru că nu am cântat nici de sfert din ei”, a mai povestit Florin Salam.

Florin Salam a vorbit despre dependența de alcool pentru prima dată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Adauga un comentariu