Sport

Formaţia Lazio Roma a învins cu scorul de 5-1 echipa Hellas Verona

Publicat: 27 iul. 2020
Formaţia Lazio Roma a învins echipa Hellas Verona

Formaţia Lazio Roma a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Hellas Verona, într-un meci din etapa a XXXVI-a a campionatului Italiei, în care gazdele au condus cu 1-0. Tot duminică, AS Roma s-a impus cu 2-1 în faţa Fiorentinei.

Rezultate din Serie A:

Hellas Verona – Lazio Roma 1-5

Au marcat: Amrabat ’40 (penalti) / Immobile ‘45+5 (penalti), ’84, ‘90+4 (penalti), Milinkovic-Savic ’57, Correa ‘63

AS Roma – Fiorentina 2-1

Au marcat: Veretout ‘45 (penalti), ‘88 (penalti) / Milenkovic ‘54

Cagliari – Udinese 0-1

A marcat: Okaka ‘3

Spal – Torino 1-1

Au marcat: D’Alessandro ’80 / Verdi ‘58

Partida Juventus – Sampdoria Genova, care poate decide campioana Italiei, are loc tot duminică.

Care este situația marilor campionate de fotbal din lume? Bundesliga s-a reluat deja, Premier League, Primera Division și Serie A stau să înceapă

Guvernul a autorizat ultima măsură înaintea reluării Premier League! Încă un mare campionat din lume este gata de start! Premier League, unul dintre cele mai tari campionate de fotbal din lume, ar putea reîncepe pe 12 sau pe 19 iunie. Campionatul s-a reluat de două săptămâni în Germania, iar în Spania ar urma să se reia pe 11 sau 12 iunie. În Franța, în schimb, Ligue 1 a fost definitiv oprită.

Guvernul britanic a autorizat, luni, trecerea „la faza a doua” a planului de reluare a competițiilor sportive. A autorizat antrenamentele cu contacte și se apropie, în special în Premier League, de o reluare a meciurilor, sperată în cursul lunii iunie, informează AFP.

„Această nouă directivă constituie ultima fază a unei reveniri cu precauție la antrenament pentru sportivii de înalt nivel, destinată să limiteze riscurile de accidentare și să protejeze sănătatea și securitatea tuturor persoanelor implicate”, a explicat ministrul Sporturilor, Nigel Huddleston.

Premier League ar putea reîncepe pe 12 sau pe 19 iunie

Guvernul „lucrează pentru reluarea sportului profesionist cu porțile închise îndată ce acesta se va putea desfășura în deplină securitate”, a declarat ministrul. Cluburile din Anglia au fost autorizate pe 18 mai să înceapă antrenamentele în grupuri mici. Vineri, președintele Premier League, Richard Masters, s-a declarat „încrezător” în privința unei reluări a campionatului englez în luna iunie, în ciuda amenințării persistente de coronavirus. El nu a precizat însă nicio dată. Premier League spera inițial, în cadrul proiectului său „Project Restart”, să reia meciurile începând cu 12 iunie, apoi data de 19 iunie a fost avansată.

Anumiți protagoniști, cum este antrenorul echipei Newcastle, Steve Bruce, consideră că disputarea meciurilor înainte de finalul lunii iunie nu ar fi rezonabilă. Bundesliga s-a reluat de două săptămâni în Germania, iar în Spania ar urma să se reia pe 11 sau 12 iunie. În Franța, în schimb, Ligue 1 a fost definitiv oprită. Italia, țară serios afectată de pandemia de coronavirus, este și ea gata să facă un mare pas înainte. După relaxarea restricțiilor, și fotbalul ar putea fi reluat.

Adauga un comentariu