Cancan

Fost concurent de la Chefi la cuţite, acuzaţii grave pentru angajaţii unui spital, după ce mama lui a murit de COVID-19

Publicat: 10 feb. 2021
mihai constandache si mama sa
Un fost concurent de la Chefi la cuţite face acuzaţii grave la adresa angajaţilor unui spital, după ce mama sa a murit de coronavirus

Un fost concurent de la Chefi la cuţite face acuzaţii grave la adresa angajaţilor unui spital, după ce mama sa a murit de coronavirus. El susţine că cea care i-a dat viaţă nu avea nici un simptom specific bolii. Mai mult decât atât, fostul partcicipant susţine că i-au dispărut inclusiv bijuteriile de aur.

Mihai Constandache a declarat că mama sa a murit la vârsta de 67 de ani după ce a fost diagnosticată cu coronavirus, deşi nu avea niciun simptom specific bolii. Fostul concurent de la Antena 1 susţine că femeia nu a fost tratată corespunzător de medicii de la Spitalul Judeţean Brăila.

În plus, cântăreţul a mai precizat că în momentul în care a mers să ridice trupul neînsufleţit al mamei de la morgă şi-a dat seama că i-au dispărut nişte obiecte valoroase. Mai exact, Mihai Constandache nu a mai găsit inelele de aur ale regretatei sale mame.

Fost concurent de la Chefi la cuţite, acuzaţii grave pentru angajaţii unui spital

„Nu avea simptome de covid, avea gust-miros, nu avea febră. Doar că nu putea să respire cum trebuie. La Spitalul Judeţean Brăila au băgat-o pe oxigen, i-au făcut raze la plămâni, apoi doctoriţa a început să ţipe la noi că mama e plină de covid. Eu i-am spus că mama are o pneumonie foarte gravă de 19 ani.

Au dus-o în corpul E, unde erau internaţi cei suspecţi de covid şi a aşteptat să i se facă testul. Mamei i-au pus oxigen atât nazal, cât şi prin masca, iar ea mă sună disperată să-mi spună că tot nu are aer şi că oxigenul administrat este foarte cald.

A doua zi m-a sunat iar disperată să-mi spună că i-a venit testul pozitiv şi că o duce la covizi. Am vorbit cu doamna doctor şi cu multă aroganta mi-a zis: «oricum mama dvs are mai multe comorbiditati şi nu ştiu ce şanse poate să aibă»”, a povestit Mihai Constandache pentru starpopular.ro.

„Lipseau două inele”

Interpretul de muzică populară nu se opreşte aici cu acuzaţiile la adresa spitalului din Brăila şi spune că medicii de acolo i-au administrat oxigen, în condiţiile în care saturaţia era una foarte bună. Mama fostului concurent de la „Chefi la cuţite” a stat 14 zile la Terapie Intensivă, plămânii săi fiind de „ciment”, ar fi spus doctorii.

„Înainte de a pleca la spital, mama avea pe degete verigheta şi trei inele de aur. Câte un inel de la fiecare copil, erau cumpărate din inimă pentru mama noastră. După ce am semnat procesul verbal de predare-primire a bunurilor m-am uitat în sacoşă.

Era telefonul, doar un inel şi verigheta. Lipseau două inele, le-am spus asistentelor şi mă întrebau cum aşa, cine a fost de gardă. Le-am spus că nu va rămâne aşa, aveam şi poza cu mama şi inelele pe mână.

Nu e vorba de aur, ci de valoarea sentimentală. Eu cred că asta fac cei care lucrează în spital, nu-i interesează, dezbraca omul, îi scot inelele, săracii oameni sunt disperaţi, îi asigură că le pun bine şi îşi însuşesc bunuri care nu le aparţin”, a completat solistul.
Adauga un comentariu