Cancan

Fosta ispită Bianca Pop, internată la spital de mama ei. Ce amenințări a lansat de la clinica de psihiatrie | VIDEO

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fosta ispită Bianca Pop internată la spital de mama ei. Ce amenințări a lansat de la clinica de psihiatrie | VIDEO
Fosta ispită Bianca Pop amenință că se sinucide dacă nu este scoasă din spital

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, a fost internată de mama ei la spital și pare să fi ajuns într-o stare destul de gravă din punct de vedere psihic. Tânăra s-a filmat în timp ce își acuză mama și fratele, dar totodată lansează amenințări la adresa unor persoane. Nu în ultimul rând, ea se plânge de abuzurile la care ar fi fost supusă.

Bianca Pop a devenit cunoscută publicului în urmă cu câțiva ani după ce a participat la „Insula Iubirii”. Cu timpul, oamenii au fost din ce în ce mai curioşi să afle detalii despre viaţa brunetei, astfel tânăra i-a ţinut la curent pe aceştia cu activităţile sale. De ceva vreme, însă, ea a dispărut din lumina reflectoarelor, iar acum s-a aflat despre ea că este internată la psihiatrie. Chiar Bianca a fost cea care s-a filmat și a postat pe rețelele sociale primele imagini cu ea la Spitalul nr. 9.

Bianca Pop, internată la spital de mama ei

Fosta ispită Bianca Pop trece prin clipe de coșmar, după ce mama ei a internat-o la un spital de psihiatrie. Focoasa brunetă s-a filmat pe patul de spital și a lansat amenințări dure pentru anumite persoane care i-au greșit. Vedeta mai susține și că fratele ei a bătut-o, iar mama ei a adus-o la clinica de psihiatrie. După cele întâmplate, vedeta susține că ea nu mai are familie, iar acum trăiește momente de groază.

În prezent, Bianca a ajuns de nerecunoscut. Fosta ispită care s-a făcut renumită prin prisma relației cu Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, a avut și alte relații controversate, cu mai mulți interlopi din România. Iar toate aceste scandaluri au ținut-o pe primele pagini ale ziarelor.

 

@27alina10Bianca Pop a ajuns la nebuni. Oare chiar merita sa fie acolo ?

♬ sunet original – Alina!

Acum, ea trece prin momente dificile, astfel că lucrurile nu mai sunt roz pentru Bianca Pop. Din cele spuse de fosta ispită, ea se află internată fără voia ei la un spital de psihiatrie. Bianca a adus acuzații grave asupra familiei ei, susținând că mama și fratele ei sunt vinovați pentru situația în care se află.

Amenințări la adresa Loredanei Chivu

Bruneta care în trecut declara că nu iese niciodată din casă fără 1000 de euro în geantă se află acum într-o ipostază neașteptată. Ea a mai declarat că dacă nu va fi scoasă din spital se va omorî. De asemenea, afirmă că în spatele ei sunt mai multe clanuri din România.

„Vreau și la pușcărie, să văd cum e și acolo… Următoarea chestie este crimă… Pe zdre***a de Loredana Chivu, îi tai gâtul când ies. Am ajuns la nebuni. Interlopii toți sunt prietenii mei. Deja am vorbit cu cineva… bănuiesc că știți de Corduneni. Vorbesc și cu Sportivii. Urmează să vorbesc și cu Pian, cu familia mea, Duduienii. Cu toți! Auzi, Hamude, să știi că ești un nesimțit și o… Știai că am probleme de sănătate, și te-am rugat să pui la story că am nevoie de sânge… ce ai făcut? N-ai postat! Ai crezut că vreau să-mi fac urmăritori. De ce nu spui la lume că ai stat pe banii mei în Italia?! Mă ocup și de tine. Dacă nu aveai prostituate pe afară, cum era? Vă spun eu, pentru toți care mi-ați făcut rău. Vă arată Bianca Pop caracter. Dacă Loredana Chivu a vorbit așa cu mine și m-a jignit, cineva va plăti. Credeți-mă, nu sunt nebună”, a mai spus Bianca Pop.

Bianca Pop acuză că a fost bătută și violată

Bruneta mai susține că a fost și bătută de către propriul frate și amenință că va recurge la un gest necugetat dacă nu este scoasă de acolo.

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a declarat Bianca Pop.

De asemenea, fosta ispită a mărturisit că a fost și abuzată sexual.

„Vreau să știe toată țara cine m-a violat. Am intrat în depresie. Am fost alcoolistă patru luni. Acum sunt terminată psihic. Voi știți că am fost violată de cinci ori? Voi știți câte am pățit? Am avut un iubit, primul meu iubit, care m-a dus la prostituție și mi-a luat toți banii. Interesați-vă!”, a mai dezvăluit bruneta.

Adauga un comentariu