Cancan

Fosta iubită face dezvăluiri inedite despre Fulgy și familia Clejanilor! Cum s-au comportat aceștia cu ea

Publicat: 28 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fosta iubită face dezvăluiri inedite despre Fulgy și familia Clejanilor Cum s-au comportat aceștia cu ea
La un an de la despărțire, fosta iubită a lui Fulgy dezvăluie că a fost înșelată de acesta

Acum, la aproape un an de la despărțire, Alina, fosta iubită, face unele dezvăluiri inedite despre Fulgy și familia artiștilor din Clejani. Tânăra trăiește o viață luxoasă și are propria afacere, în pofida faptului că este foarte tânără. Mai mult, aceasta a aflat, abia după despărțire, că a fost înșelată de Fulgy.

Alina, fosta iubită a fiului Clejanilor, face dezvăluiri incredibile despre familia lui Fulgy, la aproape un an de când nu mai sunt împreună! După ce s-a despărțit de fosta iubită, Fulgy a suferit ceva timp, însă timpul le-a rezolvat pe toate până la urmă. Alina, fosta parteneră a artistului, a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu Fulgy, dar și despre relația cu Viorica și Ioniță de la Clejani.

Fosta iubită, dezvăluiri inedite despre Fulgy

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, devenind celebru alături de familia sa. De-a lungul timpului, cariera profesională i-a mers foarte bine, dar pe plan sentimental tânărul a avut parte de momente neplăcute. În urmă cu ceva timp, Fulgy a vorbit într-o emisiune despre relația pe care a avut-o cu fosta sa iubită, pe care, susținea el, a iubit-o foarte mult. Ei bine, la un an distanță, Alina, fosta sa iubită, le-a permis celor de la Acces Direct să intre în casa sa. Mai mult, aceasta a făcut dezvăluiri incredibile despre familia Clejanilor!

Blondina trăiește într-un apartament de lux, ce valoarează 200.000 de euro, deținând și un bolid de lux, condus de șoferul personal. De asemenea, tânăra a declarat că iubește din nou și că între ea și Fulgy a rămas foar respectul.

„Acest subiect face parte din trecutul meu. Nu aș vrea să mai discut despre asta. În prezent există altcineva în viața mea. Eu cu Fulgy am fost aproximativ 7-8 luni. Nu mai știu absolut nimic, a rămas doar respectul între noi. Până în prezent nu am suferit niciodată din dragoste. Nici măcar când s-a terminat relația cu Fulgy”, a declarat Alina.

Mai mult, ea a precizat și că a fost înșelată, însă acest lucru nu a afectat-o într-atât de mult, mai ales că a aflat acest lucru după despărțire.

În viața ei este altcineva

Mai mult, tânăra susține că în viața ei este altcineva acum, însă deocamdată sunt în etapa de cunoaștere. Alina nu a dat mai multe detalii despre bărbatul din viața ei, dar a dat de înțeles că se simte foarte iubită. De asemenea, ea spune că nu a suferit niciodată din dragoste, nici măcar când s-a despărțit de fiul Clejanilor.

„În momentul de față există cineva, vorbim, suntem în pragul de cunoaștere și cam atât. Îmi doresc un băiat care să mă iubească, să fie sincer și în rest vin de la sine”, a adăugat ea.

Cum se înțelegea cu Viorica și Ioniță de la Clejani

Referitor la relația pe care a avut-o cu Viorica și Ioniță de la Clejani, Alina a declarat că aceștia au fost foarte respectoși, ba chiar au primit-o întotdeauna cu brațele deschise.

„Ei ca și oameni sunt niște oameni minunați, o familie foarte frumoasă, m-au primit cu brațele deschise, mi-au oferit respectul lor. Pentru mine sunt o familie exemplu din ce am văzut eu”, a mai spus blondina.

Și totuși, faptul că fosta iubită a făcut toate aceste dezvăluiri inedite despre Fulgy ridică anumite semne de întrebare, ținând cont că ei s-au despărțit în urmă cu un an. Oare mai are sentimente pentru băiatul Clejanilor?

Adauga un comentariu