Cancan

Fosta și actuala soție a milionarului Nicolae Sota, prietene la cataramă. Ce mesaj i-a transmis Dana Sota, la aniversare, Nataliei Barbu

Publicat: 21 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fosta și actuala soție a milionarului Nicolae Sota prietene la cataramă. Ce mesaj i-a transmis Dana Sota la aniversare Nataliei Barbu
Dana Sota și Natalia Barbu nu doar că se înțeleg bine, dar chiar sunt prietene la cataramă

Dana Sota și Natalia Barbu, fosta și actuala soție a milionarului Nicolae Sota, sunt prietene la cataramă și se înțeleg de minune. Ambele au copii cu același bărbat, astfel că au întâlniri de familie foarte dese.  Cu toate acestea, relația dintre Dana Sota și Natalia Barbu este greu de înțeles pentru multă lume.

Dana Sota, consultant de beauty, autoare și influencer, și Natalia Barbu, solistă, au o relație atipică pentru statutul lor. Dana e fosta soție a milionarului Nicolae Sota, iar Natalia, actuala. Ambele au copii cu același bărbat, așa că întâlnirile de familie sunt dese și, iată, fericite. Au demonstrat-o anul trecut și la nunta lui Andrei Sota, fiul Danei și al lui Nicolae Sota, dar și acum, recent, când au cucerit internetul cu o poză și cu un mesaj superb.

Fosta și actuala soție a milionarului Nicolae Sota, prietene la cataramă

Rar vezi o relație ca a lor, mai ales în showbiz. Dana Sota și Natalia Barbu, fosta și actuala soție a milionarului Nicolae Sota, nu doar că se înțeleg bine, dar chiar sunt prietene și se întâlnesc des la evenimente de familie. În ziua în care a împlinit 44 de ani, Natalia Barbu a primit un mesaj superb din partea Danei Sota. Chiar ieșit din tipare.

Dana Sota este cea care a publicat o urare specială de ziua Nataliei, alături de o poză în care parcă sunt surori, asta deși le despart 16 ani. Frumoase, cochete și zâmbitoare, fosta și actuala au atras mii de like-uri. Natalia a primit urarea în Bali, acolo unde și-a petrecut ziua de naștere, cu familia.

„Pentru mulți, relația noastră este greu sau chiar imposibil de înțeles, mi se spune des. Viața ne pune însă față în față cu multe provocări pe care nici măcar nu ni le puteam imagina. Căsniciile se termină, de cele mai multe ori, trist și urât și parcă tot ce-a fost frumos se șterge dintr-o dată cu buretele…. rămân lacrimi, frustrări, resentimente.

Dar noi suntem în continuare o familie, cu bune și cu rele, ca toată lumea și chiar dacă drumurile ni s-au despărțit, important este că suntem împreună și ne susținem, no matter what!

Pentru cine nu o cunoaște, ea este Natalia, actuala soție a fostului meu soț. Frumoasă, caldă, cu o energie extraordinară și mega talentată! La mulți ani, Nat, să fii fericită!”, este mesajul plin de iubire al Danei Sota.

Dana și Nicolae Sota au un băiat împreună

Dana a fost căsătorită cu Nicolae Sota aproape trei decenii, însă au rămas buni prieteni după divorțul din 2010. Cei doi sunt părinții lui Andrei, care s-a căsătorit în toamnna anului 2022. În 2011, miliardarul Nicolae Sota, în vârstă de 69 de ani, s-a însurat cu Natalia Barbu, care este cu 25 de ani mai tânără. Milionarul și superba solistă de peste Prut au avut, evident, și binecuvântarea Danei. Nicolae și Natalia au împreună un băiețel și o fetiță.

Dana și Nicolae Sota au și ei un fiu, pe Andrei, care în toamna anului trecut a făcut o nuntă de pomină cu Ioana Burcea, fiica omului de afaceri Alin Burcea, patronul unei agenții de turism cu vechime în România.

Tânărul Andrei Sota a moștenit calitățile de antreprenor ale tatălui său și, deși a terminat Academia de Film de la New York, el excelează acum în domeniul afacerilor, lansând o platformă axată pe consilierea celor atraşi de investiţiile pe piaţa de capital. Tatăl lui, Nicolae Sota, a făcut avere din comerțul și exportul de țevi.

Adauga un comentariu