Cancan ultimă oră

Fosta soție a lui CRBL radiază după divorț. Cum a fost surprinsă Elena la scurt timp după ce ea și artistul au decis să pună punct căsniciei

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fosta soție a lui CRBL radiază după divorț. Cum a fost surprinsă Elena la scurt timp după ce ea și artistul au decis să pună punct căsniciei
Fosta soție a lui CRBL radiază după divorț. Cum a fost surprinsă Elena la scurt timp după ce ea și artistul au decis să pună punct căsniciei

Fosta soție a lui CRBL s-a afișat într-o ipostază surprinzătoare, la câteva săptămâni după ce ea și artistul au anunțat divorțul.

CRBL și Elena Viscu formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și păreau extrem de fericiți alături de fiica lor, Alessia. Tocmai din aceste motive, toată lumea a rămas șocată în urmă cu o lună, atunci când artistul a anunțat că el și mama fiicei sale au ales să divorțeze, după 16 ani pe care i-au petrecut împreună.

Fosta soție a lui CRBL radiază după divorț

Cei doi s-au separat definitiv, ba mai mult, artistul a părăsit deja de săptămâni bune căminul conjugal, iar el și Elena și-au împărțit în mod egal responsabilitățile părintești și colaborează în creșterea fiicei lor.

În plus, în timp ce cântărețul își vede de viața de burlac, despre care a și declarat că îi priește, fosta sa soție, Elena, nu se lasă mai prejos, ba chiar pare că a înflorit după divorț.

În urmă cu scurt timp, blondina s-a afișat într-o ipostază care i-a surprins pe internauți. Într-un clip pe care l-a publicat pe TikTok, Elena Viscu a apărut zâmbitoare, extrem de sigură pe ea și a transmis un mesaj clar. Acum că a redevenit o femeie singură, fosta soție a lui CRBL este decisă să înceapă o nouă viață și să facă schimbări la propria persoană.

„Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! Noua eu. Viață nouă. Noi începuturi. Fii pozitiv. Fii tu”, a scris Elena Viscu, alături de videoclipul publicat pe TikTok.

Cum se înțeleg CRBL și Elena Viscu după divorț?

CRBL și Elena au ales să rămână discreți cu privire la motivele ce i-au determinat să meargă pe drumuri separate însă, recent, artistul nu a ezitat să vorbească despre fosta sa soție. CRBL mărturisea că între el și mama fiicei sale nu a existat vreun scandal, din contră, relația lor a rămas una foarte bună chiar și după ce și-au spus „adio”.
Cântărețul, care a declarat că nu își dorește deocamdată să fie asaltat de doamne și domnișoare, a dezvăluit că el și Elena păstrează încă legătura și că vorbesc în fiecare zi.

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace, noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare, și mai bine să nu fiu asaltat.(…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi”, a spus CRBL, conform Spynews.ro.

@elena_viscu 🌟 Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! 💫 #newme #newlife #newbeginnings #bepositive #beyou ♬ Something New (feat. Ty Dolla $ign) – Wiz Khalifa

Adauga un comentariu