Sport

FRF a luat decizia în cazul lui Adi Mutu! Anunțul făcut după EURO U21: „A avut o grămadă de oferte”

Publicat: 17 apr. 2021
Adrian Mutu
Contractul lui Adi Mutu cu FRF ar fi expirat la finalul grupei de la Campionatul European, iar angajamentul nu ar fi fost reînnoit

Directorul Tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a dat primele declarații, după ce au apărut informații că selecționerului de la U21, Adrian Mutu, i-a expirat contractul. Cu Adrian Mutu pe banca tehnică a naționalei României U21, tricolorii mici s-au calificat la EURO 2021 și au fost aproape de calificarea din grupa cu Ungaria, Germania și Țările de Jos.
Conform Playsport, contractul lui Adi Mutu cu FRF ar fi expirat la finalul grupei de la Campionatul European, iar angajamentul nu ar fi fost reînnoit. O primă reacție dinspre Casa Fotbalului a venit de la Mihai Stoichiță.
Oficialul nu a oferit detalii despre contract, dar s-a arătat încrezător că antrenorul de la U21 va rămâne alături de echipă:

„Nu e niciun fel de problemă să continue Mutu la echipa națională de tineret. A mai avut și anul trecut oferte din o grămadă de părți și nu s-a dus și a rămas la echipa națională de tineret”, a declarat Mihai Stoichiță pentru reporterul Telekom Sport.

Mirel Rădoi, calcule pentru Tokyo. Adi Mutu nu va antrena naționala U21 la Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi, cel care a calificat România U21 la Jocurile Olimpice de la Tokyo prin semifinala de la EURO 2019, va fi principal la Olimpiadă. De altfel, selecționerul naționalei mari a anunțat lotul lărgit pentru meciurile din Japonia.

„Lucrăm la o strategie pe care vrem să o facem cât mai echitabilă pentru toată lumea. Atât pentru federație, ca să aibă un lot valoros la Tokyo, dar și pentru cluburi, ca să aibă un echilibru. Să nu meargă de la un club șapte jucători și de la altul un jucător. Probabil că hotărârea finală va fi luată după ce se vor întâlni președinții de cluburi cu președintele Burleanu. Majoritatea provin de la echipe care luptă pentru cupe europene și atunci e foarte complicat, dar se va rezolva”, a mai spus Mihai Stoichiță.

La începutul lunii aprilie, Adi Mutu a apărut într-un video în care a avut un discurs emoționant în fața tricolorilor mici:

„Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului, ci pentru că nu o să vă mai antrenez. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit”.

Comentarii
  • Fără valoare fără rezultate, fără pasiune pentru echipa națională de fotbal, trebuia să îți dai demisia radoi, dar e și fără onoare, lasate

  • Un drogat la nationala! Cu jucătorii pe care îi are nationala de tineret ori care alt antrenor califica România. Avem antrenori foarte buni dar noi punem drogați! Hai România.

Adauga un comentariu