National

Gabriel Cotabiță este internat la spital! A fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Publicat: 05 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 5 ianuarie, Gabriel Cotabiță a fost internat, de urgență, la spital. În prezent, starea acestuia este una bună, nu suferă de o formă de COVID-19 gravă și nu este intubat.

Trebuie ținut sub supraveghere, fiindcă, așa cum se știe, starea de sănătatea a acestuia este una delicată.

Gabriel Cotabiță are COVID-19. Declarația fiicei artistului despre starea lui de sănătate

Despre starea actuală de sănătate a acestuia nu sunt prea multe detalii, însă din cauza faptului că a avut mai multe probleme care i-au pus viața în pericol, trebuie ținut sub observație. În urmă cu câțiva ani, Gabriel Cotabiță a suferit un infarct, în timp ce era în sala de sport. La acel moment, el s-a luptat pentru viața sa și a izbutit.

Aela, fiica artistului, a făcut o declarație la Antena Stars despre starea solistului. Ea a transmis că își dorește enorm ca tatăl său să se însănătoșească și să se întoarcă repede acasă. În ceea ce privește infecția cu noul coronavirus, ea a spus că artistul nu suferă de o formă gravă, nefiind intubat și nici la ATI, ci are nevoie doar de monitorizare.

„Sperăm să iasă totuși testul negativ cât de curând zilele acestea și să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur și simplu necesită să fie monitorizat, având și alte probleme de sănătate.

El, cu siguranță, s-a protejat știind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanțare, să poarte mască și toate celelalte” a declarat fiica artistului pentru Antena Stars.

În anul 2015, cântăreţul a stat în comă timp de trei săptămâni, în urma unui atac cardio-respirator. Declarația artistului, imediat ce și-a revenit:

„Este o experienţă atât de importantă, încât n-aş putea să o rezum într-o singură frază. Pot să vă spun însă că în niciun caz nu trebuie să vă fie frică de moarte şi că undeva, acolo, dacă ai făcut bine, vei fi primit bine“, declara acesta după ce şi-a revenit.

Gabriel Cotabiță, în fața altarului pentru a doua oară

După ce a suferit un infarct, se pare că Gabriel Cotabiță a înflorit. Cea care l-a convins să meargă în fața altarului pentru a doua oară este soția sa, Alina. Despre ea se cunoaște faptul că este femeia care l-a ajutat pe artist să se recupereze mai ușor.

Gabriel Cotabiță vorbește cu multă dragoste despre soția lui. Potrivit acestuia, motivele care l-au determinat să nu mai fie burlac sunt extrem de simple: pofta de viață și atenția de care a dat ea dovadă când el s-a aflat în situație critică, au condus spre cererea în căsătorie.

”E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică. Mă rog, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta”, afirma Gabriel Cotabiță în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu