Cancan

Gabriela Cristea a fost din nou taxată dur de fani. Ce au observat la fotografiile vedetei

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gabriela Cristea, una din cele mai cunoscute prezentatoare de la noi, a fost din nou taxată dur de către fani. Deși se poate considera o femeie împlinită, din punct de vedere profesional și emoțional, când vine vorba de siluetă aceasta se complexează.

Fanii au sărit din nou la gâtul ei și au acuzat-o că și-ar edita fotografiile din mediul online.

Gabriela Cristea a fost din nou taxată dur de fani în mediul online

Celebra soție a lui Tavi Clonda a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus dar, într-o perioadă, părea că și-a rezolvat toate problemele în acest sens și este pe punctul de a ajunge la silueta visată.

Se pare, însă, că încă încearcă să slăbească și nu îi mai iese deloc. De când și-a reluat activitatea și apare des la emisiunea pe care o prezintă, este foarte urmărită de fani.

Pe lângă mesajele frumoase, moderatoarea TV primește și multe comentarii urâte, fiind criticată de faptul că-și modifică pozele și că obiectele din jurul ei sunt strâmbe, în încercarea de a se face mai suplă.

 ”Eu nu înțeleg deloc….cum Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă și la televizor te arată grasă….acolo ești o altă persoană; da, știu ai să spui că așa deformează imaginea televizorul/ Doamne, în prima poza se vede clar,că i s-a lungit gâtul lui săracul Tavi

/ Și oglinzile astea cum strică ele silueta!  / Săraca cabină de duș, s-a îndoit toată de ce oare nu ne acceptam așa cum suntem”, au fost unele dintre cele mai dure comentarii de pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când fanii îi aduc astfel de acuzații, având în vedere că este foarte urmărită în mediul online și internauții analizează orice detaliu.

Gabriela Cristea pare că a mai luat câteva kilograme în ultima perioadă

Vedeta spune că a mers la medic pentru analize și, inițial, totul părea bine. Mai târziu, prezentatoarea a aflat că rezultatele nu erau în parametri normali, așa că trebuie să urmeze un tratament. Problemele cu care se confruntă îi provoacă îngrășare și îi strică starea.

”Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când s-a declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametrii normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia.”, a spus Gabriela Cristea.

Adauga un comentariu