Actualitate

Gabriela Firea lansează acuzații dure la adresa Ministerului Sănătății

Publicat: 19 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea lansează acuzații dure la adresa Ministerului Sănătății
Gabriela Firea

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, aduce acuzații grave Ministerului Sănătății. Aceasta acuză conducerea de dezinformare. Astăzi Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în București, au fost înregistrate 100 de noi cazuri de infecție cu coronavirus. Gabriela Friea a menționat că, în cursul acestei zile, doar la Spitalul Victor Babeş  s-au făcut zece internări și nu înțelege unde sunt restul de 90 de oameni care au contactat SARS-CoV-2.

„Ministerul Sănătăţii, condus de un membru PNL, a anunţat la prânz, prin comunicatorii-dezinformatori uzuali, că în Bucureşti au apărut 100 de noi cazuri de pacienţi covid 19, de ieri până azi.

Ca să vedeţi până unde se merge cu manipularea şi dezinformarea, iată câteva cifre :

* Spitalul Victor Babeş 10 internări
* Spitalul Colentina 0 internări (sunt aşteptaţi 4 pacienţi din ţară, anunţaţi după comunicarea oficială)
* Spitalul Carol Davila 0 internări

Să calculăm :

100 minus cei 10 pacienţi de la Victor Babeş = 90 pacienţi.

Întrebare : unde sunt cei 90 de pacienţi? Unde s-au evaporat? Unde sunt trataţi?

S-a anunţat fără echivoc că nu mai sunt locuri la Matei Balş şi Marius Nasta. Şi dacă se eliberau câteva, prin externări, nu încăpeau 90 de pacienţi.

Iată o problemă de matematică de clasa a 2-a!

La fel ca şi simplă problemă de logică de ieri : câţi pacienţi s-au internat la Matei Balş, în timpul vizitei oficiale?

Răspuns : Câte ambulanţe scoase din garaj încăpeau în curtea interioară, şi puteau intra în cadrul unei fotografii.

Ştiu că ne credeţi pe toţi prosti!

Dar nu uitaţi că suntem mulţi!

Cui foloseşte denigrarea Bucureştiului? Vreţi să fugă toţi investitorii din Capitala ţării? Să se închidă toate ambasadele?

La o populaţie de peste 4 milioane de locuitori, cei 4 mii de pacienţi covid internaţi în Bucureşti, în 5 luni, dintre care 60% din judeţele ţării, înseamnă un procent foarte mic. Nici pe departe focar!

Veţi da socoteală pentru panica pe care o sădiţi în sufletele romanilor! Şi pentru defăimarea Capitalei!

Îi îmbolnăviţi de inimă pe oameni!
Transmiteţi depresie comunitară!”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a vorbit despre proiectul de testare gratuită a bucureștenilor care vor să plece în vacanță

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că au fost făcute demersurile pentru ca bucureștenii să poate fi testați gratuit în cazul în care vor să plece în vacanță în altă țară. Aceasta a afirmat că după completarea formularelor necesare cetățenii vor fi repartizați la cele douăsprezece clinici partenere.

„Aşa cum am promis, am făcut cât mai rapid toate demersurile astfel încât bucureştenii care călătoresc în scop turistic în Grecia sau în altă ţară care solicită testul Covid, să se poată înscrie în acest proiect al Primăriei Capitalei şi să poată efectua, gratuit, testele RT-PCR.

Este un proiect care are un succes extraordinar, în doar două zile s-au primit peste 2.500 e-mail-uri, în care s-au solicitat teste pentru aproximativ 8.000 de persoane, părinţi, copii, bunici. După completarea formularelor necesare, toate aceste persoane vor fi repartizate la cele 12 clinici partenere, în funcţie de perioada în care au programată vacanţa”, a anunţat Gabriela Firea.

 

Adauga un comentariu