National

Gabriela Firea: „Prin încălcarea propriilor reguli cei de la putere și-au pierdut orice brumă de credibilitate”

Publicat: 31 mart. 2021
Gabriela Firea îmbrăcată într-un palton violet
Gabriela Firea

Gabriela Firea îi acuză pe reprezentanţii actualei coaliţii guvernamentale că sunt responsabili de faptul că oamenii nu mai au încredere în măsurile menite să combată pandemia.

„Prin încălcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, cei de la putere și-au pierdut orice brumă de credibilitate! Au subminat efortul general de combatere a pandemiei prin atitudinea iresponsabilă a miniștrilor! Nu are cum să mai existe responsabilitate și conformare voluntară, când miniștrii Sănătății și Muncii, în loc să fie modele de conduită, sfidează și încalcă fără jenă, în public, restricțiile impuse oamenilor de rând!
Guvernanții nu sunt simpli cetățeni!
Ei sunt cei care decid, deci au obligații suplimentare față de oamenii obișnuiți!
Ei nu-și pot permite nici măcar să fie neglijenți în perioade precum aceasta, de pandemie și de risc maxim la adresa sănătății publice!
În schimb, exponenții actualei puteri au furnizat exemple repetate că nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor de rând!
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, fără mască în Parlament!
Raluca Turcan, ministrul Muncii, fără mască, la acțiunea de plantat arbori!
o Ludovic Orban, fostul premier – petrecere cu trabucuri și cu whisky în clădirea Guvernului, în stare de urgență!
Toate aceste exemple denotă atitudinea sfidătoare a actualilor guvernanți care se cred mai presus de lege și care nu contenesc să-i acuze pe oamenii simpli ba de inconștiență, ba de nerespectarea legii, ba de lipsă de educație!
În realitate, din cauza lor, a guvernanților și a măsurilor inepte pe care le-au luat, s-a prăbușit încrederea populației în restricțiile menite să combată pandemia!
Din cauza lor, a aroganței, a autosuficienței și a incompetenței guvernanților, 80% dintre români consideră că țara este dusă de actuala coaliție, PNL, USR, UDMR, într-o direcție greșită.
Am dezbătut acest subiect extrem de important cu președinții și parlamentarii social – democrați din București, la întâlnirea din această seară”, a declarat Gabriela Firea.
Adauga un comentariu