National

Gabriela Firea, un nou atac la adresa lui Nicușor Dan: „Oare doarme liniștit, știind câtă suferință provoacă?”

Publicat: 10 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea un nou atac la adresa lui Nicușor Dan Oare doarme liniștit știind câtă suferință provoacă
Gabriela Firea susține că certificatul verde nu trebuie să fie restrictiv

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, susține că Nicușor Dan, actualul primar, a suspendat ajutorul pentru peste 60.000 de bolnavi cronic din București. Aceasta se întreabă dacă primarul „dreptei” doarme liniștit, când știe „câtă suferință provoacă”.

Senatoarea Gabriela Firea spune că peste 60 000 de bolnavi cronici din București au fost uitati, „părăsiți de noul primar cu inimă de piatră”. Ea susține că, din luna februarie a acestui an, primarul Capitalei nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generală, cu votul consilierilor generali.

Gabriela Firea: „Se întreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunţat aceşti oameni năpăstuiţi de soartă?”

Gabriela Firea a declarat că, timp de șase luni, bolnavii cronic se află într-o situație critică, pentru că suma acordată de Guvern este infimă. Este vorba despre persoanele cu dizabilități, care o duc din ce în ce mai rău.

”Mā întreb : oare doarme linistit primarul “dreptei”, stiind câtā suferinta provoaca? Peste 60 000 de bolnavi cronici din Bucuresti au fost uitati, parasiti de noul primar cu inima de piatra! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primaria generala la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democrati, de peste 3 ani.

6 luni in care acesti oameni, aflati intr-o situatie critica – persoane cu dizabilitati -, au dus-o din ce in ce mai rau, pentru cā si suma primita de la guvern este infima.

Se intreaba, oare, domnul Dan, la ce au renuntat acesti oameni napastuiti de soarta?

La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilitatilor?

Are vreo remuscare?

Bani sunt, nu exista scuza lipsei de buget! Nu vrea sa plateasca, pur si simplu!

E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor si a camarilei politice!

Pnl si Usr – Plus, care l-au facut primar pe acest om incapabil, indiferent si insensibil, fac ceva? Se implica pentru oameni?

În campanie au promis marea cu sarea, inclusiv ca nu scumpesc transportul – si l-au scumpit -, ca vor livra apa calda – si nu au livrat -, ca nu vor taia sprijinul pentru persoane cu dizabilitati, si l-au suspendat! O actiune monstruoasa!

Oameni care nu au mila de semenii lor aflati in nevoie!”, scrie Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei și senator al Partidului Social Democrat.

Gabriela Firea: „Deratizarea, dezinsecția, nu exista în anii anteriori ce se întâmplă acum”

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mandatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei și despre problemele pe care le întâmpină bucureștenii.

„Eu i-aș întreba pe fideliii domnului Orban dacă nu se simt deranjați de ce se întâmplă în București. Pentru că domnul Orban este autorul acestei coaliții. PNL va pierde puncte importante în Capitală.

Niciodată nu s-a întâmplat ce este acum. În ciuda oricăror disensiuni politice, serviciile de utilitate publică au avut continuitate. Dacă în mandatul meu ar fi fost o zi ce se întâmplă acum, ar fi fost miting în Piața Victoriei, ar fi venit peste mine în casă. ori, acei oameni care se revoltau, acum tac.

Deratizarea, dezinsecția, nu exista în anii anteriori ce se întâmplă acum”, a spus Gabriela Firea, fostul primar general al Bucureștiului.

Adauga un comentariu