National

Gabriela Szabo a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus: „Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune”

Publicat: 05 nov. 2020
Gabriela Szabo
Gabriela Szabo

Renumita atletă Gabriela Szabo a anunțat pe o rețea de socializare că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a menționat că deși a avut grijă să respecte măsurile de prevenție, a contactat SARS-CoV-2. Din fericire starea de sănătate a acesteia este una stabilă.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: «gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare».
Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!”, a declarat Gabriela Szabo.

Adauga un comentariu