Economic Local

Garsonieră minusculă, cu dușul lângă pat, în Iași! Se închiriază cu doar 200 de euro pe lună ca să dormi în baie! Val de ironii la postare – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 09 oct. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Garsonieră minusculă cu dușul lângă pat în Iași Se închiriază cu doar 200 de euro pe lună ca să dormi în baie Val de ironii la postare - EXCLUSIVFOTO
O postare cu o garsonieră ce se închiriază a stârnit în val de ironii

Se închiriază garsonieră minusculă, cu dușul lângă pat, în Iași! Prețul cerut pentru a dormi în baie, 200 de euro pe lună. Camera de cămin din zona Poitiers are baia, dormitorul și bucătăria într-un spațiu mic, de câțiva metri pătrați

Astfel, cei care vor locui în această garsonieră vor avea 3 camere într-una. Postarea publicată pe un site de profil a stârnit un val de ironii și glume. „Vasele se spală tot în dus?”, „WC are?”, „open space, bucătărie, baie și dormitor”, acestea sunt câteva din comentariile celor care au văzut postarea cu anunțul de închiriere a camerei de cămin.

Se închiriază cu doar 200 de euro o garsonieră minusculă

Postarea a avut zeci de comentarii.

„Ce oameni răi! Nimic nu apreciați! Care dintre voi vă mai uitați la TV în timp ce faceți dus? Acum să va văd…”, a comentat un ieșean.

Alte comentarii au fost „Dacă te împiedici cazi direct pe geam”, „Chiuvetă are?”. Un alt ieșean a spus:  „Mai bine dă-ne tu 700 să stăm acolo”.

Cei care au mai comentat după ce au văzut postarea au mai spus că prețul este mare și nu stă nimeni în aceste condiții. Studenții din Iași susțin că prețurile la chirii au explodat în această perioadă.

Prețurile chiriilor din Iași au explodat

Pentru că prețurile chiriilor din Iași au crescut cu 20-40 la sută în acest an, studenții sunt nevoiți să caute apartamente la costuri avantajoase. Acum, un imobil cu o cameră, într-o zonă semicentrală, se închiriază cu 320 de euro, unul cu două camere, cu 500 de euro. Specialiștii în imobiliare atrag atenția celor care vor să închirieze o locuință să semneze un contract înregistrat la ANAF, în fața unui notar, să își pună clauzele și să semneze un proces-verbal de predare-primire. Unele apartamente au fost închiriate de studenți chiar de la începutul verii.

Pe de altă parte, anunțul că o garsonieră minusculă, cu dușul lângă pat, se închiriază cu 200 de euro pe lună a stârnit un val de ironii.

Comentarii
Adauga un comentariu