Cancan

George Burcea o inițiază pe Viviana Sposub în actorie. În ce film va juca frumoasa brunetă

Publicat: 29 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Burcea o inițiază pe Viviana Sposub în actorie. În ce film va juca frumoasa brunetă
Viviana Sposub va juca într-un film regizat de George Burcea

George Burcea va regiza filmul în care va juca Viviana Sposub. Filmul este ecranizarea cărții Scrisoare către Ceaușescu, pe care a publicat-o recent, iar acțiunea se petrece pe vremea regimului comunist. Alături de Viviana, din distribuție vor face parte nume sonore din cinematografia românească. Pe lângă asta, vedeta participă și în emisiunea „Bravo, ai stil”.

Filmul „Scrisoare către Ceaușescu” este ecranizarea romanului lui George Burcea. Acesta spune povestea unei mame disperate să își apere familia de chinurile regimului comunist. După lansarea cărții, fostul soț al Andreei Bălan a fost acuzat că instigă publicul la violență împotriva femeii. În urma acestui scandal, cartea a fost retrasă de pe piață.

George Burcea o inițiază pe Viviana Sposub în actorie

Viviana Sposub are o agendă încărcată. Pe lângă emisiunea „Bravo, ai stil”, ea va debuta și în actorie, într-un film produs de George Burcea. Acesta este primul rol din cariera sa.

„Desigur că îmi doresc, poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producție și astfel voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă”, a declarat Viviana Sposub.

Filmul va fi ecranizarea primului roman al lui George Burcea, intitulat Scrisoare către Ceaușescu. Acest roman spune povestea Mariei Drumeș, mamă a patru copii și victimă a violenței domestice. Acțiunea se petrece pe timpul comunismului. Atunci când protagonista realizează că viața familiei sale este pusă în pericol, se hotărăște să părăsească țara. Pe parcursul romanului, aceasta se confruntă cu tot felul de probleme, printre care și dispariția unuia dintre copii. După o cădere nervoasă care o aduce în imposibilitatea de a-și găsi un un loc de muncă, aceasta decide să îi scrie o scrisoare lui Ceaușescu, ca ultimă soluție de a-și salva familia. Din distribuția filmului vor face parte nume sonore din cinematografia românească, printre care și Maia Morgenstein.

Cum se descurcă Viviana Sposub la „Bravo, ai stil”

Ca participantă în emisiunea de fashion, iubita lui George Burcea își propune să impresioneze juriul cu ținutele sale. Cu toate că a venit în emisiune îmbrăcată într-o rochie roșie și pantofi cu toc, tânăra vrea să evolueze mult în această emisiune. Bineînțeles, fiind o competiție, conflictele nu au întârziat să apară.

„Am zis de gală, că mie mi-a plăcut mai mult ținuta mea, decât ținuta câștigătoarei. Era o părere pe care mi-am expus-o, o știe și Rux, că am discutat-o în culise. În gala trecută și pe tema pe care noi am avut-o mi s-a părut ținuta mea mai potrivită”, a declarat Viviana.

Când a auzit părerea rivalei sale, Ruxi a răbufnit și a acuzat-o pe iubita lui George Burcea că nu are cultura fashion-ului. Totodată, ea s-a apărat spunând că a câștigat pe merit gala de Halloween, iar jurații au făcut alegerea potrivită.

„Jurații le-au reproșat multor fete că au venit costumate și eu sunt singura care a venit într-un costum și a câștigat. Ideea e că ea (n.r. – Viviana) mi-a spus că este un simplu costum, dar ea nu a înțeles proveniența acelui costum. A arătat că nu are cultura fashion-ului”, a ripostat Ruxi.

Viviana Sposub s-a autoironizat, în direct

De asemenea, într-o altă ediție a emisiunii, Viviana Sposub a făcut un roast dedicat tuturor concurentelor, inclusiv ei înșiși. Mai în glumă, mai în serios, vedeta s-a plâns că așteaptă de multă vreme să fie cerută în căsătorie de către George Burcea.

„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept… să divorțeze”, a spus concurenta.

În altă ordine de idei, George Burcea o ajută pe Viviana Sposub să se dezvolte din punct de vedere profesional.

Adauga un comentariu