Cancan

Ce spune George Burcea despre nunta cu Viviana Sposub. „Sunt fericit”

Publicat: 23 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune George Burcea despre nunta cu Viviana Sposub. Sunt fericit
George Burcea recunoaște că o iubește nespus pe Viviana Sposub dar încă nu e pregătit pentru căsătorie

După ce iubita lui a făcut un prim pas, George Burcea a vorbit despre nunta cu Viviana Sposub, dar a mărturisit că încă nu va face pasul cel mare. George și Viviana sunt împreună de doi ani, relația lor cunoscând suișuri și coborâșuri. Mai mult, de curând, George Burcea a finalizat și divorțul de fosta soție Andreea Bălan.

George Burcea este un talentat actor român care a intrat în atenția publicului datorită relației și căsătoriei cu Andreea Bălan. Cei doi au împreună două fete care au rămas în custodia mamei după divorțul celor doi. Și dacă George Burcea și-a refăcut viața după despărțire, același lucru părea să se întâmple și cu blondina. Numai că, în urmă cu două luni, Andreea Bălan s-a despărțit de iubitul ei Tiberiu Argint, cu care a format un cuplu timp de un an și jumătate. În schimb, relația lui George cu Viviana pare să reziste, iar cei doi chiar se gândesc să facă marele pas.

George Burcea, despre nunta cu Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la emisiunea Ferma de la Pro TV. De atunci, ei au rămas împreună, chiar dacă bărbatul a divorțat oficial abia luna trecută. Cu toate acestea, actorul a dezvăluit recent că încă nu se gândește să-și oficializeze relația cu iubita lui și în acte momentan, deși acum este un bărbat liber. Chiar dacă cei doi își declară iubirea ori de câte ori au ocazia, actorul a povestit recent că nu este pregătit încă să facă pasul cel mare cu iubita lui.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi”, a spus George Burcea.

Viviana Sposub se vede mireasă

În prezent, Viviana Sposub a părăsit televiziunea care a consacrat-o, Pro TV, și participă la show-ul de fashion „Bravo, ai stil”. În această emisiune, Viviana a făcut puțin haz de necaz de situația cu care s-a confruntat în viața amoroasă. Astfel, ea i-a luat pe toți prin surprindere, când a început să glumească pe seama criticilor primite din partea celor de acasă. Vedeta „s-a plâns” că George Burcea nu o ia de soție, în condițiile în care l-a așteptat un an să divorțeze de Andreea Bălan.

„Eu sunt Viviana Sposub, alias spărgătoarea de case, așa că fetelor, dacă divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă și tot de un 1 an și 3 luni eu aștept… să divorțeze!”, a spus amuzată Viviana Sposub.

În altă ordine de idei, fanii lui George Burcea mai au de așteptat până la nunta cu Viviana Sposub.

Adauga un comentariu