Titlurile zilei

Gest emoționant! A trecut pe roșu urmărind o ambulanță, chiar prin fața polițiștilor rutieri! Ce au făcut oamenii legii plecați în urmărirea tânărului este incredibil!

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gest emoționant A trecut pe roșu urmărind o ambulanță chiar prin fața polițiștilor rutieri Ce au făcut oamenii legii plecați în urmărirea tânărului este incredibil

Un echipaj de poliție rutieră din Iași a făcut un gest extrem de frumos. În timp ce se aflau în zona Copou, aproape de Universitatea „Cuza”, cei doi polițiști au observat cum un tânăr gonește după o ambulanță și a trecut pe roșu. Au plecat în urmărirea autoturismului, însă când au aflat povestea celui de la volan au făcut un gest incredibil

Gest emoționant făcut de un echipaj de poliție rutieră. Marți seara, în timp ce se aflau în fața Univerisitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, agenții de poliție Roxana Zamfir și Robert Barabaș au observat cum un tânăr, care conducea un autoturism, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, urmărind o ambulanță. Polițiștii au plecat în urmărirea bărbatului și l-au oprit în trafic în scurt timp. Tănărul aflat la volan le-a spus agenților că bunica sa are probleme de sănătate grave și se află în ambulanță. În mașină cu tânărul se afla și bunicul său. El le-a mai spus polițiștilor că știe că a greșit și că a încălcat legea, dar vrea să ajungă la spital pentru a o ajuta pe bunica sa. Când au aflat polițiștii, nu au stat pe gânduri și i-au făcut practic loc prin trafic până la spitalul de Neurochirurgie din Iași. În loc să-l amendeze pe tânăr și să-i suspende dreptul de a conduce, cei doi polițiști i-au oferit o mână de ajutor. La scurt timp după ce s-a întâmplat asta, tânărul surprins de reacția polițiștilor a scris un mesaj în mediul online.

„Doresc să transmit mulțumiri echipajului cu Polo de pe Copou, care mi-a deschis calea până la Spitalul Neuro din Tătărași, astăzi la ora 19:00, pentru ca au dat dovadă de multă omenie și înțelegere. Le doresc tot binele din lume. Niște oameni de nota 10”, a postat tânărul în mediul online.

Tot în trafic

Agentul Barabaș s-a numărat printre polițiștii care în urmă cu câteva săptămâni au prins un urmărit internațional, în trafic. În timp ce patrulau, oamenii legii au observat un tânăr care traversa neregulamentar strada în zona Nicolina. Patrula formată din polițiștii Mădălina Vancea, Robert Barabaș și Alex Vasilache l-a oprit. Polițiștii i-au cerut să se legitimeze, însă tânărul a spus că nu are acte de identitate la el. Prin urmare, după ce au aflat cum se numește, l-au verificat în baza de date. Surpriză! Individul era urmărit național și internațional.

Adauga un comentariu