Cancan ultimă oră

Gestul bizar al lui Zanni, după ce a semnat cu Antena 1! Ce se întâmplă cu emisiunea lui de la Survivor?

Publicat: 29 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gestul bizar al lui Zanni după ce a semnat cu Antena 1 Ce se întâmplă cu emisiunea lui de la Survivor
Zanni este fostul concurent de la ”Survivor România” care a câștigat premiul cel mare, sezonul trecut

Zanni este fostul concurent de la ”Survivor România” care a câștigat premiul cel mare, sezonul trecut. Atunci, emisiunea rula pe micile ecrane la postul Kanal D. De anul acesta, însă, show-ul din Republica Dominicană poate fi urmărit pe Pro TV. Ce gest a făcut artistul, după ce, recent, s-a aflat că va apărea și într-o emisiune de la Antena 1.

Zanni, cel care a câștigat sezonul trecut al emisiunii ”Survivor România”, a bătut palma cu cei de la Pro TV pentru a prezenta ”Survivor ExtraShow”. Însă, tânărul poate fi urmărit pe micile ecrane și în emisiunea lui Nea Marin de la Antena 1, și anume ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”. Zilele acestea, la televizor va rula ultima ediție a show-ului. Zanni va apărea alături de Speak, Ștefania, Alex Velea, Sony și Răzvan Babană. Ediția de la Antena 1 a fost filmată cu mult timp înainte ca Zanni să accepte colaborarea cu Pro TV. Iar, pe micile ecrane, abia în perioada aceasta a fost difuzată emisiunea, fiind și motivul pentru care Zanni apare și la Antena 1, și la Pro TV.

Asupra acestui subiect, însă, nu a oferit o opinie. Pe rețelele de socializare, Zanni a distribuit o postare din timpul competiției ”Survivor România”. În imagine, tânărul apare alături de Cătălin Moroșanu, Culiță Sterp, Jador, Cosmin Stanciu și Sebastian Chitoșca. În mesajul distribuit, fostul Faimos Cosmin Stanciu a notat: ”Mi-e dor de Sezonul 2”. La rândul lui, Zanni a spus: ”Și mie!”. Înainte de postarea respectivă, Zanni le-a arătat urmăritorilor săi animalul de companie!

Zanni și-a achiziționat un apartament, după ce a câștigat ”Survivor România”

Zanni (23 de ani), câștigătorul “Survivor România 2021”, a dezvăluit ce a făcut cu cei 50.000 de euro câștigați după participarea la competiția sportivă televizată. Fostul Faimos din show a reușit să-și îndeplinească un vis, achiziționânu-și prima lui casă cu banii câștigați de la “Survivor România”.

”Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a transmis Zanni, într-un video, pe pagina sa de Instagram.

Adauga un comentariu