Cancan ultimă oră

Gheorghe Gheorghiu se însoară! Artistul și-a cerut iubita în căsătorie, la vârsta de 66 de ani

Publicat: 30 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Gheorghiu se însoară Artistul și-a cerut iubita în căsătorie la vârsta de 66 de ani
Artistul Gheorghe Gheorghiu vrea să se însoare

Gheorghe Gheorghiu a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea logodnei sale. Artistul în vârstă de 66 de ani pare să își fi găsit fericirea.

Acesta este pregătit să pună capăt statutului de burlac.

Artistul și-a cerut iubita în căsătorie

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie. Artistul în vârstă de 66 de ani a decis să renunțe la burlcăie și să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii sale. Puțină lume este la curent cu povestea de dragoste pe care o trăiește, însă, relația este una cât se poate de serioasă.

Interpretul melodiei „Unde dragoste nu e, nimic nu e”, a ales momentul perfect pentru a-și cere iubita în căsătorie, chiar noaptea de Ajun.

Momentul cererii în căsătorie a fost filmat de câțiva prieteni apropiați celor doi, în fața cărora a fost făcută și cererea. Viitoarea mireasă nu a stat pe gânduri și a spus un „DA” hotărât din prima clipă în care a văzut inelul de logodnă. Gestul romantic făcut de artist a stârnit lacrimile de bucurie ale celor apropiați.

„Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi”, a spus Gabriela, viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu.

Cine este femeia care l-a cucerit pe artist

Gabriela Bănescu este cea care urmează să îi devină soție artistului. Femeia, originară din Brașov, locuiește în America, acesta fiind și locul unde și-a câștigat renumele. Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei din comunitatea din New York, fiind și proprietara unui restaurant foarte cunsocut în rândul românilor. În restaurantul femeii au avut loc, de-a lungul timpului, numeroase evenimente artistice și culturale.

Chiar dacă cea mai cunoscută relație a sa a fost, în anii 1990, cea cu Anca Țurcașiu, cei doi nu au ajuns niciodată la altar. Artistul a mai fost însă însurat o dată, cu Camelia, care i-a dăruit o fiică superbă. Amândouă locuiesc acum în San Francisco. Fiica artistului, Andra Ştefania Gheorghiu, este super talentată şi s-a lansat într-un business cu pălării, în America. Andra a absolvit peste Ocean masterul în Arta comunicării şi Tehnologiei avansate şi a lucrat într-o companie importantă, având un job foarte bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco.

Și viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu, de loc din Brașov, la fel ca artistul, locuiește tot în America, iar acesta este și motivul pentru care cei doi au reușit să-și păstreze relația departe de ochii lumii. Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea din New York, iar restaurantul pe care îl conduce este foarte cunoscut în rândul românilor, acolo având loc de-a lungul timpului nenumărate evenimente artistice, culturale și private.

Adauga un comentariu