Local

Gheorghe Nichita a plecat de la Consiliul Judeţean Iaşi. Nu este singurul care pleacă din cauza lui Maricel Popa, şeful CJ

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Nichita a plecat de la Consiliul Judeţean Iaşi. Nu este singurul care pleacă din cauza lui Maricel Popa şeful CJ
Mihai Balan si Gheorghe Nichita

Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşului nu s-a mai înţeles cu Maricel Popa, şeful Consiliului Judeţean Iaşi. Nu este singurul care pleacă de lângă preşedintele Judeţului. Gheorghe Nichita a ales să plece din calitatea de consilier personal al lui Maricel Popa în urma unor neînţelegeri avute cu acesta.

Gheorghe Nichita a plecat de la Consiliul Judeţean Iaşi

Fostul edil a ocupat această calitate în ultimii ani, însă se pare că nu mai poate lucra cu Maricel Popa, mai ales în condiţiile în care, în ultima perioadă, şeful CJ Iaşi are reacţii tot mai ciudate şi necontrolate. In cursul zilei de ieri, 20 iulie, jurnalistii BZI.RO dezvaluiau aparatul de propaganda pe care Maricel Popa il plateste regeste, din banii iesenilor.

Un aparat imens de propagandă a ajuns să fie plătit regește de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași. Șeful CJ ține în jurul său 13 persoane care sunt plătite din bugetul județului Iași pentru a-i promova imaginea zi de zi. O parte din aceste persoane sunt trecute pe cabinetul vicepreședinților Consiliului Județean Iași. Un consilier din aparatul lui Maricel Popa câștigă 9.000 lei pe lângă pensia frumoasă pe care o are. Popa și-a adus și doi studenți care îi promoveză imaginea pe banii județului Iași. La o medie de 5.000 lei lunar pentru consilierii respectivi, reiese o medie de 60 mii lei anual numai pentru un angajat. Se ajunge astfel la o medie de 780 mii lei pe 12 luni pentru salariile celor 13 consilieri personali, asta fără să mai adăugăm și taxele pentru aceste salarii.

Dezmăț pe bani publici, promovat de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași. Actualul șef al Consiliului Județean Iași și-a adus lângă el o armată de consilieri personali pe care-i plătește din bani publici fără nicio problemă. Aparatul de propagandă plătit regește de Maricel Popa conține nu mai puțin de 13 consilieri personali. Este un aparat imens de propagandă pentru o instituție publică.

Nu este singurul care a ales să plece din jurul lui Maricel Popa

Mihai Bălan, primarul comunei Bârnova, a trecut la PNL. Acesta va candida sub sigla liberalilor la alegerile locale 2020 , deşi este încă membru PSD. Însă, din cauza lui Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, acesta a trecut la PNL. Bălan s-a arătat nemulţumit din cauza lui Maricel Popa, după ce acesta i-a promis bani pentru drumuri şi alte proiecte, pe care însă nu le-a mai onorat.

Maricel Popa şi spitalul mobil de la Leţcani

Un adevărat dezastru paște spitalul mobil din Lețcani pentru bolnavii de COVID-19. Platforma de la Parcul Transagropolis nu poate susține corespunzător containerele care ar compune spitalul. Acesta nici măcar nu a fost inaugurat, termenele fiind amânate de la o săptămână la alta de  Șeful CJ vede în jurul său doar conspirații în loc să-și recunoască incompetența managerială în gestionarea unui proiect pentru care numai județul Iași a dat 10 milioane euro

Spitalul mobil de la Lețcani  pentru bolnavii de COVID-19 continuă să bată pasul pe loc. În plus, platforma de la Parcul Transagropolis din comuna ieșeană pare că nu poate susține containerele ce vor fi amplasate în zonă, pietrișul pus în grabă scufundându-se văzând cu ochii. În tot acest timp, Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, continuă să dea vina pe oricine altcineva în afara propriei persoane pentru eșecul implementării la timp a unității medicale mobile din comuna ieșeană Lețcani.

Adauga un comentariu