Sport

Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, trimiși la tribuna a II-a pentru a le face loc unor politicieni, la EURO 2020

Publicat: 15 iun. 2021
Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu în tribună
Jucătorii Generație de Aur au fost trimiși la tribuna a doua pentru a le face loc politicienilor

Scene incredibile pe Arena Naţională, Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost umiliţi, chiar de Federația Romană de Fotbal (FRF). Aceştia i-au pus pe cei 3 jucători ai Genratiei de Aur să plece de la tribună VIP pentru a le face loc unor politicieni precum Ludovic Orban, Nicuşor Dan sau Dan Bârna.

La meciul de pe Arena Naţională Austria-Macedonia de Nord, 3 legende ale fotbalului românesc au primit bilete la tribună a ll-a şi a trebuit să le facă loc politicienilor în zona VIP. Politicienii care au stat la tribună oficială au fost Ludovic Orban, Nicuşor Dan, Dan Bârnă, Anca Dragu, dar şi şeful DNĂ, Crin Bologa, şi ministrul de Intene, Lucian Bode.

Pentru prima dată în istoria României, pe un stadion din ţară s-a ţinut un meci de la turneul final. Bineînţeles nu au lipsit greşelile organizatorilor, aceştia umilindu-i pe unii dintre cei mai mari jucători care au jucat în Generaţia de Aur. Hagi, Popescu și Dorinel Munteanu au fost trimişi de FRF să urmărească meciul la tribună a doua, cu ceilalţi spectatori, iar printre politicienii care au fost prezenţi în zona VIP se aflau şi mai mulţi angajaţi a celor din FRF.

Cei de la VIP au beneficiat de un protocol de lux

După ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost trimişi la tribună a doua pentru a urmări meciul dinre Austria şi Macedonia de Nord, cei de la FRF au oferit o declaraţie.

„Întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitații. Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA. În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București.

Tribuna I, Tribuna ÎI și Peluze. Cele 3 categorii UEFA sunt:
• Categoria 1 – central, între cele două careuri de 16 m, pe ambele părți ale stadionului
• Categoria 2 – colțurile terenului
• Categoria 3 – peluze.

„Mă așteptam să primesc invitație în altă parte a stadionului, lui Gică Hagi i-am zis pe drum spre stadion unde avem locuri, mi-a fost teamă că dacă îl anunț înainte să plecăm că vom sta la tribună a doua, nici nu mai vine la meci”, a declarat Gică Popescu pentru gsp.ro.

Gică Hagi vrea să revină ca antrenor

Orașul Constanța este foarte aproape să aibă din nou o echipă importantă în Liga 1, după iminenta fuziune dintre Viitorul și Farul. Odată ce ambițiosul proiect va fi dus la bun sfârșit, Gică Hagi ar urma să fie antrenorul grupării de la malul mării. „Regele” s-a retras de pe banca tehnică a Viitorului la începutul sezonului 2020/2021, cu dorința de a prelua o echipă din străinătate, cu obiective și ambiții mărețe.

„Vorbesc cu Gică Hagi de un an de zile de fuziune, e bine când se unesc două forțe. Nu ne-am concentrat asupra acestui subiect, așteptam finalul campionatului ca cele două părți să se așeze la masă, să vadă ce oferă fiecare și să vedem ce ne place și ce nu. Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. Iar Marica va face parte din noua echipă managerială. Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați de care se ocupă”, a precizat Gică Popescu.

Comentarii
 • Bun și……….de la tribuna a II-a nu se vede meciul? Sau de la tribuna oficială, meciul se vede 3D? Plus că nu prea văd mare diferență între cele 2 categorii, și unii și alții au eludat legile pentru a-și rotunji veniturile, ba chiar au fost și condamnați. Așa că……mai ușor cu articolele astea de genul ”scene incredibile”, șoc”, ”sfidare”, etc. Mai mult, aștia care au dat cu piciorul în minge, au câștigat bani pe care nu i-au împărțit cu statul român sau cu românii de rând. Așa că lăsați-o mai moale cu plecăciunile în fața lor!

 • Hagi? El cu ….citatele celebre, el are lumea lui! De ex. ”Omul este o persoană umană” (# Gheorghe Hagi)
  ”Nu putem să ne ascundem după unghii” (# Gheorghe Hagi)
  ”Globalizarea e în toată lumea” (# Gheorghe Hagi)
  ”Viața e frumoasă, dar merită trăită” (# Gheorghe Hagi), nici el nu a împărțit banii câștigați, cu nimeni așa că…..

 • Asa e Dromihete. Prost ca noaptea esti, iti pute gura cand vorbesti. Ai fost in stare sa vezi un meci al nationalei de aur de la un capat la celalalt sau ti-ai facut laba in baie in timp ce vevasta-ta iti punea coarne? Mai prostan ce esti,,,, Grohimete Bobonete

 • La fotbalisti am vazut ceva,dar la ;Vasilica Catu,Orban-Sica ,Iohanis-6 case,Barna,Mucusor Dan, R.Turcana,Clotilda,etc.sunt niste panarame de politicieni.Nu-i va lua nimeni in seama indiferent unde ar sta,pentru ca nu au facut nimic niciodata pentru oameni.

 • Oamenii valorosi sunt modesti si au stat întotdeauna in arena, nu in loje ! Spartacus, asemenea lui Hagi a fost un luptator nu un politician si se simte bine in arena. Romania a avut mai multe perle, decat politicieni de valoare. Comentariile cu privire la pozitia cea mai buna, e bineînțeles la Hagi si cei cara raman in istorie. Cei din Tribuna A vor ramane necunoscuti in cativa ani (3 – 4).

 • Măi ”Gol”, bănuiesc că numele spune ceva și despre conținutul cutiei tale craniene! Învață să vorbești măi, analfabetule!! Atât te duce mintea, atât spui și tu ”gol”. Nu ai tu păr în cap, câte meciuri am urmărit, numai că nu are nicio relevanță legătura una cu alta. Doar nu vrei să zici că trăiești mai bine de când ai urmărit meciurile nationalei, mai cele din ultimii 25 ani. Ei cu banii, tu ai rămas cu …………umflată. Nu pot să mă abțin să nu-ți spun că ești prea prost pentru vremurile pe care le trăim.

 • Cred ca nu au vrut sa stea ei la oficiala. Se stie ca nu sunt de partea conducerii actuale a FRF. Simple intrigi intre ei. In plus cred ca proprietarul stadionului e primaria, nu FRF. Deci ca proprietar, primaria poate oricand invita pe cine vrea.

Adauga un comentariu