Cancan ultimă oră

Gigi Becali a fost atacat chiar în fața casei sale. Jandarmii au fost chemați de urgență

Publicat: 06 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali a fost atacat chiar în fața casei sale. Jandarmii au fost chemați de urgență
După ce Gigi Becali a ieșit cu teancul de bani din Palat, un bărbat a încercat să-i fure bancnotele

Latifundiarul din Pipera a fost atacat chiar în fața casei sale. Gigi Becali a fost nevoit să cheme forțele de ordine, după un incident care a avut loc în momentul în care voia să ajute mai mulți oameni nevoiași. Jandarmii au intervenit pentru a rezolva conflictul de la Palat, după ce un bărbat a încercat să-i fure banii.

În urmă cu puțin timp, Gigi Becali a ieșit în fața Palatului său pentru a-i ajuta pe cei nevoiași așa cum obișnuiește să facă. Acesta este deja un obicei care se întâmplă lunar pe Aleea Alexandru, unde oamenii vin din toate colțurile țării pentru a primi ajutor din partea acestuia.

Becali a ieșit, ca de obicei, cu un teanc de bancnote în mână

La ce nu s-a așteptat Latifundiarul din Pipera este că unul dintre cei prezenți la această „coadă de pomeni” să îl hărțuiască. Becali a ieșit, ca de obicei, cu un teanc de bancnote în mână. Mulțimea îl aștepta cu brațele deschise, printre care era și atacatorul.

Cine l-a hărțuit pe Gigi Becali. Jandarmii au fost chemați de urgență

După ce Gigi Becali a ieșit cu teancul de bani din Palat, un bărbat a încercat să-i fure bancnotele și voia să i le smulgă din mână. Latifundiarul din Pipera s-a enervat și a intrat rapid în casă, fără să mai împartă banii oamenilor nevoiași.

Cum nu reușea să scape de oamenii nemulțumiți că nu au primit banii din partea lui, acesta a fost nevoit să apeleze la forțele de ordine. Jandarmii au intervenit și au trimis oamenii la casele lor. Bărbatul care a încercat să-l jefuiască pe Gigi Becali nu a fost identificat încă și nu se cunosc detalii cu privire la acesta.

Latifundiarul din Pipera este consacrat pentru milostenia pe care o are mereu față de oamenii nevoiași și pentru sumele pe care le acordă. Își și permite, ținând cont că în anul 2021 era pe locul 14 în clasamentul celor mai bogați români. Averea sa este aproximată la 300, 400 de milioane de euro.

Adauga un comentariu