Cancan

Gina Pistol are probleme de sănătate! Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram

Publicat: 03 dec. 2021
colaj cu gina pistol
Gina Pistol se confruntă cu urticarie.

În ultima perioadă, Gina Pistol se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Vedeta consideră că acestea sunt din vina stresului și le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram.

Gina Pistol a publicat pe o rețea socială un mesaj, în care face o mărturisire. După ce a născut, vedeta trece prin clipe cumplite, care îi dau mari bătăi de cap. De aceea, le cere fanilor, care au trecut printr-o situație similară, să o ajute. Vrea să scape cu orice preț de problemele care nu îi mai dau pace. Iată ce a povestit Gina Pistol urmăritorilor săi de pe Instagram.

Gina Pistol cere ajutorul fanilor de pe Instagram: „Lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit”

Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu urticarie. Este de părere că această afecțiune a apărut ca urmare a stresului din ultima perioadă. În plus, iubita lui Smiley s-a ales și cu un herpes. Așa că, nu a mai stat pe gânduri și și-a făcut programare la un medic imunolog, pentru a stabili cauza problemei și pentru a primi un tratament adecvat.

„Din cauza stresului… Eu așa cred”
„După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare pe 9 (n.r.: decembrie) la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes.

Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai e cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit”, a spus Gina Pistol pe Instastory.

„Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar”, a mai povestit Gina pe rețeaua de socializare.

gina pistol cu fața acoperită de mâna ei
Gina Pistol se confruntă cu urticarie și herpes.

Cum s-a schimbat viaţa Ginei Pistol după ce a născut

Gina Pistol a devenit mamă. Și, ca orice femeie care trece prin această experiență, se confruntă cu stări și trăiri, pe care le gestionează cu dificultate. Din fericire, are parte de ajutorul lui Smiley. Însă, acesta nu poate fi mereu alături de ea, deoarece este nevoit să revină la proiectele sale din televiziune.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei (n.r Smiley) că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux.

Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial. Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată”, a povestit Gina despre o zi din viața ei.

fetița ginei pistol și pisica
Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley , alături de pisică.
Adauga un comentariu