Local

Ginerele primarului din Ciurea, în continuare sub lupa procurorilor! Ancheta continuă în scandalul cu iz sexual! Părinții unei fetițe de 3 ani au susținut că aceasta ar fi fost agresată sexual de către individ!

Publicat: 17 apr. 2021
Primarul comunei Ciurea, Cătălin Lupu, și un bărbat, de mână cu o fetiță
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au anunțat că ancheta în cazul ginerelui primarului din Ciurea continuă

Procurorii ieșeni continuă ancheta în cazul ginerelui primarului din Ciurea, Cătălin Lupu. Ginerele Cătălin Miron a fost încătușat în urmă cu câteva săptămâni, pentru agresiune sexuală. Acesta a fost acuzat de părinții unei fetițe de 3 ani că s-ar fi prezentat dezbrăcat în fața micuței

Ginerele primarului din Ciurea, Cătălin Lupu, se află în continuare sub lupa procurorilor ieșeni! Ancheta continuă în scandalul cu iz sexual! Asta, după ce, recent, părinții unei fetițe de 3 ani au susținut că aceasta ar fi fost agresată sexual de către ginerele Cătălin Miron!

„Ancheta continuă în cadrul acestui dosar, deocamdată nu a fost luată vreo decizie”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

De unde a izbucnit scandalul în centrul căruia se află ginerele primarului de la Ciurea

În urmă cu câteva săptămâni, Cătălin Miron a fost reținut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, acesta a fost arestat preventiv, sub acuzația de agresiune sexuală. Ginerele primarului Cătălin Lupu a contestat decizia Judecătoriei Iași, iar, după câteva zile, acesta a fost pus în libertate de Tribunalul Județean.

„Instanța admite contestația formulată de inculpatul-contestator Cătălin Miron împotriva încheierii penale pronunțată la data de 17 martie 2021 de Judecătoria Iași, încheiere pe care o desființează integral. Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași privindu-l pe inculpatul Cătălin Miron, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Cătălin Miron, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză. Definitivă”, au precizat magistrații din cadrul Tribunalului Iași.

Primarul din Ciurea, Cătălin Lupu, i-a luat apărarea ginerelui său

La mijlocul lunii martie a acestui an, un scandal de proporții a ieșit la lumină într-o familie bună din județul Iași. Ginerele primarului din Ciurea a fost acuzat că ar fi abuzat sexual o fetiță de 3 ani. De altfel, Cătălin Miron a și fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de agresiune sexuală. Pe de altă parte, primarul Cătălin Lupu a afirmat că, în opinia sa, totul a fost o „făcătură”, iar ginerele său, Cătălin Miron, nu ar fi agresat copila în vreun mod.

„Cumătrii fiicei mele și ai ginerelui meu au acumulat niște frustrări, care au izbucnit acum. A doua zi după presupusul incident ne-au chemat la ei și cred că ne-au înregistrat. Tot ne întrebau: «Ce să facem noi acum?! Să mergem la Poliție?!» Probabil că așteptau ca noi să le cădem în plasă și să ne aibă cu ceva la mână. Noi le-am spus să facă ce cred ei de cuviință”, a declarat primarul din Ciurea, Cătălin Lupu.

Acesta a mai susținut că, la mijlocul lunii februarie, în vizită la casa fiicei sale și a ginerelui Cătălin Miron, au venit mai mulți copii, care se jucau la parterul imobilului.

„Copiii se mai adunau acolo să se joace, fiind pandemie cu COVID-19 și cu tot felul de restricții. Erau vreo 5-6 copii, printre care și fetița aceasta, de 3 ani și jumătate. În jurul orei 18:00, ginerele meu s-a întors de la serviciu și a mers la etajul I al casei, pentru a face un duș. Între timp, copiii se jucau «de-a v-ați-ascunselea».

Deși ar fi trebuit să se joace doar la parter, fetița aceasta a urcat la etajul I, a intrat în cameră și, mai apoi, într-un dressing, pentru a se ascunde. Asta, fără ca ginerele meu să știe că ea era acolo! Când a ieșit din duș, ginerele a mers la dressing, pentru a-și lua haine, tocmai pentru a se îmbrăca. Când a intrat în dressing, a dat peste fetița asta. El s-a acoperit și ea a plecat la parter, continuând să se joace cu ceilalți copii”, a opinat primarul din Ciurea, Cătălin Lupu.

Comentarii
  • Sa le faca plangere parintilor pentru nesupravegherea copilului si santaj in urma unei intamplari accidentale de pe urma careia doreau sa se inbogateasca cumva, daca fetita dorea sa se ascunda in baia de la etaj si omu se caca gol pusca in liniste acolo tot agresiune sexuala era ?

Adauga un comentariu