Cancan

Grațiela Duban, primele declarații despre relația cu Ghiță de la Survivor

Publicat: 25 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Grațiela Duban, proaspăt eliminată de la Survivor România, a făcut lumină în legătură cu speculațiile apărute în urma apropierii sale de Ghiță.

Grațiela Duban și Ghiță au legat o frumoasă prietenie în cadrul emisiunii Survivor, iar de aici au apărut diverse speculații. Ba chiar, fanii emisiunii au insinuat că ar fi ceva mai mult între ei.

Grațiela Duban a făcut lumină și a venit cu o serie de explicații care schimbă complet datele problemei.

„Toată lumea vorbit despre simpatia ta pentru Ghiță și a lui pentru tine. Ai plecat, l-ai lăsat pe Ghiță acolo. Vreau să știu de la tine, părerea ta care este? Ce s-a întâmplat acolo”, a fost întrebarea lui Cosmin Cernat.

„Dacă nu deschideai tu subiectul asta, îl deschideam eu. Ce bine!”, a spus Andrei Duban.

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice”, a mai declarat Grațiela la FanArena.

„Am înțeles. Sunt curios ce o să spună el despre acel moment intim, dar când o să iasă el”, a spus Cosmin Cernat.

„Am înțeles, e inofensiv. Se simțea. Asta e dreptul lui, puiu”, a spus Andrei Duban.

„Da, e dreptul lui. Tocmai de asta l-am lăsat să se apropie prietenește de mine. Știind exact că nu se apropie într-un fel bărbătesc de mine. Dacă simțeam ceva, nu i-as fi permis. O să vedeți că mai mult decât atât nu are cum să fie. O să declare el”, a mai spus Grațiela.

Adauga un comentariu