Local

Grupul de consilieri judeţeni PMP a făcut demersuri pentru achiziţia unei ambulanţe destinate transportului neonatal pentru maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi

Publicat: 02 apr. 2021
Maternitatea avea doar o singură ambulanță pentru transportul nou-născuților, achiziționată în anul 2004
Grupul de consilieri județeni al Partidului Mișcarea Populară, condus de Marian Uscatu, a făcut demersuri pentru achiziția unei ambulanțe destinate transportului neonatal pentru Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași.
🚑 Achiziția unei ambulanțe destinate transportului neonatal pentru Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” a fost primul dintre amendamentele la bugetul Județului Iași pe anul 2020 propuse de grupul de consilieri județeni PMP.
🕛 Reamintim faptul că maternitatea avea doar o singură ambulanță pentru transportul nou-născuților, achiziționată în anul 2004, cu un grad de uzură ridicat atât moral, cât şi fizic”, au transmis reprezentanții Partidului Mișcarea Populară.
Comentarii
  • Noroc cu PMP-ul căci Dînca dupa ce s-a instalat in Maternitate si-a cumparat SKODA OCTAVIA pe banii Maternitătii probabil ca să se plimbe intre pavilioane. Ar trebui de văzut căta benzină a consumat în aceste plimbari pe banii Maternității.

Adauga un comentariu