Prima pagină » Cancan » Halima Cisse a născut nouă copii, însă ea era pregătită doar pentru șapte. Cum a fost posibil așa ceva

Halima Cisse a născut nouă copii, însă ea era pregătită doar pentru șapte. Cum a fost posibil așa ceva

05 mai 2021, 12:35,
BZI.ro, în Cancan

Halima Cisse a născut nouă copii la doar 25 de ani. Tânăra din Mali a fost transportată cu avionul în Maroc pentru a da naștere, după ce o ecografie a arătat că așteaptă șapte bebeluși.

Într-un final femeia a născut nouă copii.

Halima Cisse a născut nouă copii

Halima a devenit mămică pentru nouă copii, după ce medicii n-au văzut încă doi bebeluși la ecografie.  Tânăra a fost transportată cu avionul în Maroc, la un specialist, unde a trăit șocul vieții sale. În loc de șapte bebeluși pe care îi aștepta, aceasta a adus pe lume nouă copii.

Femeia a adus pe lume prin cezariana cinci fetițe și patru băieței. Cazul este unul extrem de rar, având în vedere faptul că mulți dintre bebeluși nu rezistă până la termen și există multe complicații.

Halima Cisse a petrecut două săptămâni în spitalul Point G din capitala Bamako, înainte de a fi transferată în Maroc, după intervenția președintelui din Mali. Atât ea, cât și cei nouă bebeluși ai săi sunt sănătoși și în afara oricărui pericol.

Ecografia 4D a unui bebeluș a ajuns virală

Cazul din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a făcut înconjurul lumii. Chelsea Furnival, din Newport, a mers zilele trecute să își facă o ecografie deoarece bebelușul a fost mult mai activ decât de obicei. Aceasta a mers în cabinetul medicului însoțită de partenerul ei de viață, Adrian Witt.

În vârstă de 23 de ani, femeia a izbucnit în râs când a văzut cum a fost imortalizată fiica sa nenăscută. Viitorii părinți au rămas uimiți de gestul pe care bebelușul l-a făcut. Tinerii cred că prințesa pe care o vor cunoaște în curând va fi una cu personalitate puternică.

O tânără mămică a născut de două ori într-un an

O femeie şi-a dorit să aibă o fetiţă şi un băiat. A vrut ca primul copil să fie băieţel, ca să o protejeze în viitor pe sora lui mai mică. Aşa s-a întâmplat. I s-a îndeplinit cel mai mare vis, dar diferenţa de vârstă dintre copii, care credea că va fi mai mare, a fost doar de 11 luni.

La două luni după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei, tânăra a rămas din nou însărcinată. Lumea din jur a sfătuit-o să renunţe la copil, aşa că şi-a făcut programare la trei clinici diferite pentru a face avort. N-a putut însă. Simţea că va avea o fetiţă şi a decis să ducă sarcina până la capăt.

Halima Cisse, din Mali, a născut nouă copii la doar 25 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *